Home » Горещо » Кали заряза фолка, търгува с валута
Кали заряза фолка

Кали заряза фолка, търгува с валута

Фолк певицата Кали се преквалифицира от изпълнител в специалист по валутна търговия, научи 365novini.

 Изпълнителката се занимава с онлайн търговия на валутните пазари и дори изкара обучителен курс по специалността, научи HotArena.

Звездата решила да смени професията си и докато е под карантина успяла да заработи някой лев. Засега се справя доста успешно и дори разкрива част от тайните си, пише „Галерия”.

Изпълнителката на „4-4-2” признава още, че преди вируса сънувала сън, който й подсказал, че нещо ужасно ще сполети планетата. Тя видяла как черни плочи покриват цялото небе и помислила, че извънземни идват да убият човечеството.

„Имах решение как да се спасим–да разпънем над главите си бели чаршафи, защото бялото символизира духовенството. Не можаха обаче всички да се спасят”, разказва Кали.

След това видението й продължило и тя се озовала на място, което й напомняло на Шотландия–навсякъде зеленина и хълмове. На всеки хълм имало само по една къща и хората били много отдалечени един от друг.

Тя се зачудила защо е така и тогава глас й казал „Защото вие и без това не общувате помежду си. Използвате само телефоните си и нямате нужда един от друг”, обяснил мистериозният глас.

Така сънят на Кали приключил. Според нейните тълкувания, видението напълно отговаря на събитията днес и социалната изолация, в която светът изпадна.

И макар повечето й близки да не виждат символика в съня й, Кали е убедена, че той не е случаен и е предвещавал принудителната раздяла между хората и общуване предимно с технологиите.

Що се отнася до работата, за разлика от повечето си колежки, певицата изобщо не се оплаква от карантината. И дискотеките не й липсват особено.

„Чувствам се чудесно, защото сега имам възможност да се огледам и да видя какви са взаимоотношенията ми с децата, с близките ми”, признава певицата.

Освен това тя не спира да работи, макар и не в музикалния бизнес. Наскоро завършила курс по трейдване (Търговия с валута), който й подарило настоящето й гадже. И в момента навлиза в дълбоките води на валутната търговия.

„Успяват само тези, които могат да се променят. В трейдването трябва да следиш как се движат пазарите, какви са настроенията на „големите риби”, споделя тайни от занаята певицата.

В новото й начинание се е включил и най-големият й син Георги. Момчето живее в Лондон, където обаче работи, а не учи.

И след като по цял ден се поти на строежите, щом се прибере учи руски и рисува. „Защото той вече знае цената на еврото и че никой не ти е длъжен”, казва още Кали.

Певицата призна и още нещо. Година след раздялата с мъжа си Владо, тя има нов мъж в живота си, който е по-млад от нея.

„Какво значение има възрастта между двама души? Какво му е лошото да си имам младо гадже? Значи за мъжете може, но за мен–не.

Когато намериш човек, с когото можеш да си говориш и да се чувстваш добре, годините нямат никакво значение”, оправдава настоящата си афера изпълнителката.

За новата връзка на Кали се заговори след раздялата с третия й мъж, а именно той разкри, че певицата се утешава с доста по-млад мъж, след него.

хотарена

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.