Водещите новини
Home » Свят » Israel News: От сто години се знае точната дата на началото на Третата световна война през 2020 г. след пандемията
точната дата на началото на Третата световна война

Israel News: От сто години се знае точната дата на началото на Третата световна война през 2020 г. след пандемията

Началото на Трета световна война се обсъжда не от вчера, припомня 365novini.

Днес, когато човечеството е нападнато от пандемия, нейното настъпване е малко вероятно, тъй като икономиките на много страни са в лошо състояние. Това обаче не означава, че нова кървава битка няма да има в близко бъдеще.

Според BreakingIsrael News равинът Хафетс-Хаим предрекъл трети сблъсък преди век. Човекът е живял по време на Първата световна война.

След завършването й той казал, че след 25 години ще започне нова война, която ще засенчи първата по отношение на броя на жертвите. И така се случило: Втората световна война се оказа най-голямата война в историята на съвременното човечество.

Тогава равинът също добавил, че втората война няма да е последна, а третата ще се случи след 75 години.

Новата война ще бъде резултат от голяма нетърпимост между религиите. Ще избухне в Далечния Изток или в Ирак. Основното събитие, което ще навлезе в световната история, трябва да започне в периода 09.05-02.09 тази година.

Много пророци описват евентуалното начало в края на август и началото на септември. Следователно Третата световна война ще започне, най-вероятно, през втората половина на годината, когато се очаква да затихне пандемията от новия коронавирус.

блиц

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.