Home » Живот » Слави Трифонов призна: Бях приятел с мутрите в миналото
Слави Трифонов призна

Слави Трифонов призна: Бях приятел с мутрите в миналото

С Карамански си говорехме за литература и изкуство – споделя Дългия, научи 365novini

Самият Слави Трифонов никога не е крил или отричал за близостта си с българкия Кръстник Иво Карамански, с босовете на СИК Поли Пантев, Димитрий Минев-Руснака, с босовете на ВИС Васил и Георги Илиеви и с един от най-богатите хора у нас в края на 90-те – шефа на „Мултигруп“ Илия Павлов – пише в. „Уикенд“.

За връзките на Дългия с хора от подземния свут се е говорело неведнъж. Публична тайна е, че Васил Илиев бе гръмнат малко преди да осъществи среща с шоумена.

В своите мемоари Слави Трифонов пише: „Аз бях приятел с тези хора и не се срамувам да го кажа. Бил съм близък с Васил Илиев, с брат му Георги Илиев. Познавам Поли Пантев, Димитрий Минев-Руснака – не съм бил приятел с тях, ни ги познавах. Да си мъж, означава да си държиш на думата, да си широко скроен, да се държиш достойно.

Абсурдно звучи, но някои от тези хора наистина бяха такива. Не се срамувам и не съм се страхувал от тях“.

„Примерно отсъсленчите ми контакти с набедения за Кръстник Иво Карамански. Може да се стори някому смешно, но ние никога не сме говорили за неща, различни от литература, музика, изкуства, цирк. Иво беше осиновил цирка по едно време и се опитваше да го издържа.

После правеха някакви артпроекти с Грета Ганчева, записаха цял албум, имаха концерт в зала 1 на НДК и между другото, я препълниха“ – споделя Дългия.

Шоуменът припомня, че след като „Каналето“ било изгонено от БНТ, именно босът на „Мултигруп“ Илия Павлов подал ръка на Дългия.

„Истината е, че Илия Павлов спаси „Хъшове“. Той ми каза – има там едно малко мазе дору, ако искаш, може да излъчваш от него“ – спомня си Слави Трифонов.

razkritia.com

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.