Home » Идеи » Интериорни идеи: От старите джинсови облекла можете да сътворите чудеса
интериорна декорация от старите джинсови облекла

Интериорни идеи: От старите джинсови облекла можете да сътворите чудеса

Мислех да започна с това, че ако ви се протрие или скъса джинсовото яке, риза или панталон, може да заживеят нов живот, като ги използвате за облицоване на мебелите в дома.

Но се сетих за новата мода на прокъсаните дрехи и се зачудих дали ще е останало здраво място по дрехите, което да се използва за такива идеи.

Но все пак ако сте традиционалисти и си купувате здрави джинсови облекла, след като ви поомръзнат могат да станат част от интериора ви. Звучи странно като идея, но за сметка на това изглежда доста ефектно и уникално, ви уверяваме от 365novini.

Освен всичко друго, джинсовият плат е памучен и обичайно доста здрав. Това ще ви гарантира повече време за експлоатация на мебелите, а и дори да се протърка пак ще изглежда ефектно.

Днес сме ви подготвили няколко идеи за вдъхновение. Вижте ги и защо не подмените изхабената тапицерия на любимия си диван в хола?

интериорна декорация от старите джинсови облекла интериорна декорация от старите джинсови облекла интериорна декорация от старите джинсови облекла интериорна декорация от старите джинсови облекла интериорна декорация от старите джинсови облекла интериорна декорация от старите джинсови облекла интериорна декорация от старите джинсови облекла интериорна декорация от старите джинсови облекла интериорна декорация от старите джинсови облекла интериорна декорация от старите джинсови облекла

1001idei

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.