Home » Идеи » Практичност и удобство: Направете си балкон бар СНИМКИ и ВИДЕО
Направете си балкон бар

Практичност и удобство: Направете си балкон бар СНИМКИ и ВИДЕО

Незаменимо е усещането да имаш възможност да седнеш на балкона в дома си с чаша кафе или вино в ръка и да се порадваш на открилата се пред теб гледка, припомня 365novini

За да бъде пълноценно удоволствието, е нужно да имаме само един функционален балкон бар.

Това приспособление е особено подходяща идея за малка тераса и е отлично решение за случаите, в които търсим начин как да спестим място на терасата.

Направете си балкон бар

Ако вече си задавате въпроса как да си го набавите, ще побързаме да ви отговорим. Балкон бар се предлага от холандската фирма Balkon.Bar на цени между 60 и 100 ерво. Можете да поръчате онлайн, а самият бар пристига на части в комплект, за да си го сглобите сами. С цел спестяване на средства по-сръчните от вас могат да набавят нужните материали и от някой от големите вериги магазини за дома.

Направете си балкон бар

По-долу, във видеото с инструкции можете да проследите стъпките, които да следвате при сглобяването:

Този балкон бар е със семпла визия, което позволява монтирането му на всякакъв стил тераси. Плоскостите са изработени от дърво, изглеждат неангажиращо, но красиво, а практичността им е неоспорима. Идеалната маса за малка тераса.

Всъщност този плот би могъл да функционира по много различни начини. Освен да пием кафе на него, можем да сервираме и сутрешната закуска или следобедния снакс. Идеално би послужил и като поставка за дребни саксии или други акценти за терасата. А някой дори биха го използвали като бюро за работа на открито. Безспорно качествено решение за малък балкон.

Дървеният материал позволява лесно да приспособяваме допълнителни екстри към бара. Няколко монтирани скоби към фасадната му част биха били подходящи закачалки за приборите за барбекюто.

Както неведнъж сме споделяли, в малките пространства важен фактор е добрата организация на обзавеждането. Функционалноста на елементите е основен приоритет, с който е добре винаги да се съобразяваме.

Направете си балкон бар Направете си балкон бар Направете си балкон бар Направете си балкон бар

Източник: grandecor.bg

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.