Home » Топ новини » Големият кап. Петко Войвода към политиците: Продажници, съсипахте живота на всички български деца, родени след 10.11.1989
Големият кап. Петко Войвода към политиците: Продажници съсипахте живота на всички български деца родени след 10.11.1989

Големият кап. Петко Войвода към политиците: Продажници, съсипахте живота на всички български деца, родени след 10.11.1989

Васил Михайлов не се страхува от нищо и никого!

Великият и обичан актьор Васил Михайлов, изиграл незабравимата роля на Капитан Петко Войвода, изригна срещу политическата класа у нас и най-вече срещу досегашните грабители на страната Бойко Борисов и ГЕРБ.

Васил Михайлов омерзен и отвратен до краен предел

На вече преклонна възраст, да е жив и здрав, той заяви, че не се бои от нищо и никого, видя 365 Новини. И няма да позволи някой да му затвори устата. Защото онези в Народното събрание са погубили най-ценното – живота на всички български деца, родени след 10 ноември 1989 година.

„Лъжци и продажници, плюя на вас и това, което имате вместо сърца. Лоени топки да бяха, пак нямаше да бъдете толкова жестоки и безмилостни със собствения си народ и родина. Защо, бе?! Къде ще го носите всичкото това откраднато – знаете, че на оня свят си отиваш гол…“, категоричен е Васил Михайлов.

Големият наш актьор е убеден, че в България нормално забогатели хора няма. И това е огромният проблем – богаташите и политиците са хора пердета, аутсайдери, с престъпно добити имоти и пари.

Васил Михайлов„Другаде по света богатите хора създават, строят университети, подпомагат. Хранят бедните хора, помагат да деца да учат. А у нас? Вижте за какво и как пръскат парите си у нас и създават поколения от още по-големи наглеци и престъпници.

Затова и невремето избягах от парламента, защото въздухът беше мръсен там. А после стана отровен. И не мога да разбера дебелокожието на Борисов и останалите, които напъват да захапят кокала пак. Непростимо е това и ще си платят!“, гневи се Васил Михайлов.

Източник: Портал 21

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.