Home » България » Астрологът Азарей с черна прогноза: За народа се задават тежки времена
Астрологът Азарей с черна прогноза: За народа се задават тежки времена

Астрологът Азарей с черна прогноза: За народа се задават тежки времена

Астрологът Руслан Борисов, по-известен като Азарей, който е ученик на покойния Люмиер, направи своята прогноза по отношение на идния период. Според него ни чакат интересни и тежки времена.

Днес в 23:40 ч Венера ще посети зодиакалния знак Скорпион. Има тенденция чувствата, желанията и усещанията да бъдат прекалено активни и импулсивни. Необходимо е да бъдете по-балансирани и въздържани. Ще се стремите към удоволствията и лукса.

Ще привличате противоположния пол към себе си. Периодът не е подходящ за създаване на съюзи и съдружия, защото връзките са по-скоро прибързани и необмислени. Пазете се от скандали, раздори или ревност. Ако си наложите себеконтрол, всичко това няма да ви се случи. Бъдете щедри и помагайте, особено на по-слабите. На 15 септември в 3:15 ч Марс ще навлезе в зодиакалния знак Везни. Тъй като не се чувства много комфортно тук, то​й ще създаде пречки пред всеки опит за създаване на нови формации и обединения в личен и обществен план. Периодът се характеризира с агресивно поведение по отношение на другите. Ще се чувства необходимост от сътрудничество при реализация на важни дела.

Съществува възможност от конфликти и протести. Те често приемат форма на несъгласие с политическата и икономическа реалност, несъгласие с предлаганите мерки, които застрашават бизнеса и психичното здраве на хората. Същевременно този период може да доведе до по-енергично сътрудничество, водещо до практични резултати. На 22 септември в 22:22 ч. Слънцето ще пресече небесния екватор и ще настъпи есенното равноденствие.

Денят ще започне да става по-малък от нощта и есента ще стъпи на прага на ежедневието ни. На 27 септември в 08:11 ч Меркурий ще направи обратен „завой“ и ще се движи ретроградно до 18 октомври. Тъй като ще се подвизава в знака Везни, то този отрязък от време ще бъде подходящ да се изгладят противоречията в брака и партньорствата.

Днес Слънцето се намира в зодиакалния знак Дева. Символът <210> е жена, държаща сноп жито. Аналогично – по-това време на годината се събира реколтата, която е кондензирала получената от Слунцето светлина. Ако преведем значението на думата „Дева“ от ватански, или праезика, ще се получи следното: „Де“ – нося, „Ва“ – светлина. Оттук „Дева“ означава носещата светлина. До края на годината планетите обещават благоприятно влияние за децата, училищните и възпитателните въпроси, както и за местата за развлечение. Благодарение на правилните стъпки, които се предприемат, управляващите ще имат успех. Може да очаква повишаване на нивата на инфлация.

Решенията, които се вземат по отношение на местата за развлечения и училищата, ще са подложени на критика. Управляващите и администрацията ще се борят с неприятности. Общественото внимание ще бъде раздразнено от скандали във връзка с жени и деца.

В някои от учебните и възпитателни заведения ще възникват огнища на вирусни инфекции. Психичното въздействие на сагата с COVID-19 ще засегне дружества, общества, сдружения, както и туристическия бранш. Общественият морал ще страда. Аферата на виден дипломат, а може би и на личност от правителството, ще занимава обществеността.

На управляващите ще се наложи да се приспособяват умело в своите дипломатични „маневри”, за да се опази реномето на държавата. Критичната зона ще бъде финансирането на големите държавни проекти. Неблагоприятните влияния ще се премахнат или най-много ще са намалени. Ще се разкрият неуредени отношения във военните споразумения и договори, които ще бъдат атакувани от медиите. Правителството ще предприеме мерки за ограничаване на външното влияние, което води до заболявания, вследствие на неморалност, търсене на удоволствия в алкохола и секса.

Показва се повишаване на националната чест и достойнство и добри изгледи за запазване на мира. Ако премиерът си изпълнява достойно мисията като ръководител и защитник на националната ни кауза, той ще бъде щастливо възнаграден от народа с голяма почит. Интересите за утвърждаване на добросъседските отношения на висшите управленски кръгове ще бъдат насърчавани.

Правителството ще се бори с финансовите проблеми, които засягат хората, посредством успешни антикризисни практики.

Правителствените рокади ще създават грижа на премиера
Личностите от висшите кръгове, които стоят близо до правителството и до държавния глава, ще са изправени пред много професионални трудности.

Парламентът, който и да е той, колкото и кратък да е животът му, ще приеме закони за благото на народа, които ще заздравят демокрацията и ще подобрят народното благосъстояние. Това бележи мирно време на разбирателство сред хората. Всички дейности, които имат връзка с търговия, финанси и търговските интереси, ще имат добър напредък.

В парламента ще цари разединение най-вече по финансови въпроси. Възможно е обезценяване на държавните ценни книжа. Брожения могат да възникнат от гласоподавателите при изборите. Можем да очакваме увеличение на посланията със социално-икономически искания. Между някои членовете на парламента е възможно да има тайни договорки.

Парламентарните скандали ще са част от ежедневието ни. Социалните идеи ще са водещи при дискутиране на законите в парламента.

Непопулярните антикризисни мерки, които предприема правителството, могат да предизвикат протести и неподчинение на заетия персонал в банковия и финансов сектор.

Когато интелектуалците мълчат или няма трибуна за техния честен вопъл, простаците ще говорят

На мода е повърхностното мислене, а казано по-„модерно” – информираност. Дълбочина и вникване в проблема липсва. „Забавно” е да наблюдаваме свят, в който политици, статистици и математици са авторитети по чисто медицински въпроси.

Фразата „измамна реалност” започва да придобива пророческа стойност. Масово хората искат да съхранят малкото, което имат. Ако имаха в изобилие, те биха го споделяли. Заразени от безпътица, те губят ориентир и посока в своя живот. Тогава ги връхлитат страхове, самосъжаление и тъга, които сриват жизнените им устои.

Гневят се на себе си и на света, за това, което им се случва. Вместо да погледнат навън и нагоре към обагрения от Слънцето връх. Да усетят простора, който се е ширнал, и да споделят усмивката на случайно минаващо дете. Да вземат шепа от тези три извора на щастие, да отпият и да продължат своя път. Тогава те ще се превърнат в извор на блага за своите ближни. Да споделят, да се радват, да дишат светлина и радост.

Да усещат вятъра на мъдростта в косите си. Всички тези стъпки се случват първо в мислите ни, после в чувствата и накрая в постъпките ни. Триединството на мисли, чувства и действия активира пътя ни. Необходимо ни е вдъхновение и желание да изпитаме радост в живота.
Нека анализираме думата „радост”

„Ра” е Богът Слънце, светлината или Бог. „Дост” – може да означава достига или доставя. Ако ги съединим, получаваме и осъзнаваме, че ако изпитваме радост, ние сме посетени и осветени от Онзи, който ни желае добро – Бог. Нали е лесно?

Българският народ е мъдър. Има една семка в него, дето не се поддава на външни внушения, идеи и лъжливи послания.

Благодарение на своята здрава връзка със земята и непреходността на духовните му устои, пред него ще се открие едно добро бъдеще. Но за да се види изгревът на Слънцето, ще бъде нужно да се изкачим на планината на Мъдростта, Истината и Любовта. Животът ни е даден даром, но от нас се изисква да служим на каузи, изтъкани от светлина, мир и благоденствие!

Ключът на успеха за България се крие в онези, които с радост и гордост се наричат българи и са готови да жертват сили, труд и вдъхновение за повдигане на страната ни първо в духовен, а после и в материален план.
Искаме, не искаме – това ни предстои!

Източник: Новини плюс

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.