Home » Горещо » Иво Сиромахов изплака: Много съм кахърен
Иво Сиромахов изплака

Иво Сиромахов изплака: Много съм кахърен

Иво Сиромахов призна нещо, с което шашна феновете си, научи 365novini.

Бившият сценарист на Слави Трифонов-Иво Сиромахов, си призна нещо лично в мрежата.

Тъкмо фенките му се възрадваха, че може да има проблеми с жена си и тях да ги огрее, ето какво излезе. Предаваме разказа му дословно:

“Приятели, много съм притеснен. Майкини се скараха с вуйнини. Тая сутрин майка отишла у вуйна да пият кафе. И станало дума какво ще готвят днес.

Вуйна казала, че ще готви райкин боб с тиквички, а майка казала, че ще готви шкембе чорба с бамя.

А вуйна почнала да ѝ се смее и да ѝ обяснява, че на шкембето не се слагала бамя, моля ти се! Майкини цял живот го правят по тоя начин и сега да вземе тая нахалница да ѝ каже, че не било правилно.

И майка, разбира се, не си замълчала, ами казала на вуйна, че мъжът ѝ спи с магазинерката и това го знаят всички. А вуйна казала, че баба била кривогледа.

А майка казала, че у вуйнини мирише на мухъл и китеникът върху дивана им бил проскубан. А вуйна казала на майка „селянка проста“.

И майка се прибра вкъщи много ядосана и аз се опитах да я успокоя, но тя беше толкова ядосана, че ми нарита бъбреците, изби ми четири зъба, отхапа ми част от ухото и ме изгони от вкъщи.

Сега съм на улицата и се чудя у майкини ли да се прибера или да отида у вуйнини?”, в типично саркастичния си стил разказа Иво Сиромахов.

Източник: kliuki.ws

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.