Водещите новини
Home » Живот » Дъщерята на Илия Павлов с рядка болест: Пишман лекар щял да остави Паола без яйчници
Дъщерята на Илия Павлов с рядка болест

Дъщерята на Илия Павлов с рядка болест: Пишман лекар щял да остави Паола без яйчници

Тежък здравословен проблем измъчва малката дъщеря на Илия Павлов, научи 365novini. За перипетиите си и годините, прекарани в мъки, разказа самата Паола, която наскоро се подложила на операция и вече се чувствала и психически, и физически готова да сподели за диагнозата си публично, за да помогне и на други отчаяни жени.

Щерката на покойния бизнесмен и Дарина Павлова още преди 15 години била диагностицирана с рядката гинекологична болест, наречена ендометриоза. Фаталното при това заболяване било, че постепенно засягало различни вътрешни органи, а последствията обикновено били необратими.

При Паола първите симптоми се обадили още в тийнейджърските ѝ години, когато започнала да изпитва странно неразположение, остри спазми в корема, които водели след себе си прилошаване. Неведнъж се случвало милионерската наследница дори да колабира пред очите на майка си Дарина, по-голямата си сестра Венци и брат си Илия-Калоян, които си изкарвали ангелите и по най-бързия начин викали или Спешна помощ, или директно я карали в болница.

Тъй като била едва на 13 г., Паола не осъзнавала, че положението ѝ толкова сериозна.

Въпреки това се подложила на множество изследвания и обиколила десетки лекарски кабинети в Америка, където живее до днес, както и Италия, където пък пребивава вдовицата на Илия Павлов и има контакти с високопоставени медици. Нито един от специалистите, които се изредили да я преглеждат, не успял категорично да ѝ постави точна диагноза, а пишман доктор дори искал да ѝ премахне яйчниците и фалопиевите тръби, с което обаче почти гарантирано щяла да остане без деца.

Едва преди месец Паола склонила да легне под ножа, а интервенцията ѝ била извършена в Щатите. Сега тя имала планове да води лекции, с които да помага на други, страдащи от ендометриоза жени. Освен това щерката на Дарина Павлова е посветена изцяло на здравословния начин на живот. Макар да е завършила история на изкуството в престижен университет, тя се занимава с йога и е една от най-популярните гурута зад Океана.

Нейни клиенти са и някои холивудски знаменитости, с които се запознала покрай майка си. От няколко години Паола е сериозно обвързана, но до момента с любимия си не правели планове за деца, тъй като здравословният ѝ проблем не го позволявал.

Ретро

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.