Водещите новини
Home » Свят » Брижит Макрон влезе в болница: 3 часа я държат под пълна упойка
Брижит Макрон влезе в болница

Брижит Макрон влезе в болница: 3 часа я държат под пълна упойка

Изглежда, че Брижит Макрон изобщо не се притеснява, че е с цели 24 години по-възрастна от съпруга си. Близки познати на двойката твърдят, че бившата учителка е много по-млада по дух от мъжа си, научи  365novini.

Брижит нееднократно бе критикувана, че е започнала връзка и се е омъжила за Макрон, който може да й е син. А когато по главата на френския президент се появиха първите сиви коси, Брижит се пошегува, че съпругът й остарява по-бързо от очакваното и скоро ще я настигне.

За своите 66 години първата дама на Франция изглежда доста привлекателно. Независимо от това, тя е готова да се бори със зъби и нокти за красотата си, като се възползва и от постиженията в областта на пластичната хирургия.

Според френските медии, в средата на миналия месец Брижит се е подложила на подмладяваща процедура в една от пластичните клиники в страната.

Съобщава се, че на 16 юли госпожа Макрон е забелязана в клиниката American Hospital в Париж. Ден по-късно тя е легнала на операционната маса. Интервенцията е продължила 3 часа, като през цялото време тя е била под пълна упойка.

Лекарят, извършил операцията, е светило в естетическата хирургия. Конкретна информация за самата интервенция обаче не се съобщават.

„Операцията е преминала без никакви усложнения. Бившата учителка е напуснала клиниката още същия ден“, отбелязват френските медии.

Следващите два дни Брижит е прекарала в президентската резиденция във Версай, възстановявайки се от продължителната интервенция. След това се е отправила към южната част на страната, където по това време е бил съпругът й.

До момента за операцията на първата дама на Франция няма никакви официални коментари – нито от клиниката, нито от Елисейския дворец. Папараците все още не са успели да запечатат на снимка променената госпожа Макрон.

Не е изключено Брижит да продължи да изглежда по-млада от половинката си.

Вече нямаме търпение да разберем как изглежда Брижит Макрон след пластичната операция.

Източник: jenata.blitz.bg

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.