Home » Живот » Азис на косъм от смъртта, все по-често се замисля за смисъла на живота
Азис на косъм от смъртта

Азис на косъм от смъртта, все по-често се замисля за смисъла на живота

Кралят на поп фолка Азис е пределно откровен в последно време. Ромският славей, както често го определят феновете му, не се поколеба и сподели в интервю пред Нова тв за неподозирани факти и трудни моменти в живота си, видя 365novini

Изпълнителят на „Мотел“ призна не без самочувствие, че не вижда конкуренция в лекия жанр, защото „…в жанра, в който се изявявам, те правят съвсем съвсем различни неща. Аз дори не знам да съм голям, аз просто съм с най-многото гледания“.

И факт – костинбродският славей може да се похвали със значителен брой превъртания на видеата към песните си в YouTube – песента му „Хабиби“ от 2015-та има над 87 милиона!

Колкото до личния си свят, Азис е пределно искрен и за най-скъпото си същество – своята дъщеричка.

„Дъщеря ми в момента е с майка си – ходят на плуване, на гимнастика, на балет, всякакви неща, които могат да те изградят като личност и характер“, разказа той и допълни, че Рая вече е в пубертета и липсват „лигавщини и глезотии“.

Но е брутално искрен и за самия себе си, признавайки – „…не съм добър човек. Не помня кое е последното добро което съм направил. Може би не съм правил добро.“

Напоследък фолк идолът често се замисля за смисъла на живота, дали му се пее още дълго, както и какво би станало, ако не дай си Боже му се случи нещо фатално.

„Замислям се докога ще ми се работи, докога ще ми се пее, какво ще се случи с детето, накъде ще тръгне… Много ме е страх някой да не умре от нас, та дори и аз, защото не знам какво ще правят без мен.

Не ме е страх от смъртта, от болката от нищо, просто не ми се умира. Бил съм близо до смъртта, при една операция изкарах акъла на докторите и тичаха по коридорите с една огромна машина като за сладолед… не знам каква беше.

И ме включиха в тази машина – тогава видях погледа на доктора, който ме погледна с едни черни очи и ми каза „За малко“.

източник: Марица

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.