Home » Топ новини » Азис се гласи за депутат: Получил е няколко предложения, иска да защитава правата на ромите
Азис се гласи за депутат

Азис се гласи за депутат: Получил е няколко предложения, иска да защитава правата на ромите

Кралят на попфолка Васил Боянов – Азис е артист с много таланти и интересите му не свършват само до музиката, узна 365novini.

Той се справя добре като водещ – и на собственото си шоу преди години, и на „ВИП Брадър“. Сега пък слуховете го спрягат за новото риалити предаване „Игри на волята“, което ще тръгне от есента по Нова телевизия.

В бъдещите му планове влиза и да напише книга, в която обаче няма да има нищо за личния му живот. Един ден даже би влязъл в парламента, за да защити правата и интересите на всички роми, които имат нужда от изявен лидер като него, писа „Галерия“.

„Дори съм имал предложения от няколко партии, но съм ги отхвърлял, защото все още народът ни не е узрял за това. Ако живеех в Италия, сигурно вече щях да съм депутат. Но много искам да помогна на моя етнос, той има нужда от изявен лидер. Знам, че мога да се справя с него. Аз съм живият пример, че можеш да стигнеш докъдето си искаш“, казвал е Васил.

Популярността му създава контакти и му дава различни дивиденти, но ето какво казва от сегашна гледна точка Азис за нея:

„Като малък се будех с мисълта, че ще стана популярен и всички ще искат да се снимат с мен. Сега вече не искам това. Само аз си знам през какво съм минал, не бих избрал славата. Ако сега се родя, бих предпочел да съм абсолютно обикновено хетеросексуално момче, което да ходи на работа от девет до пет. Уморих се от славата“, с тъга обяснява звездата.

Хотарена

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.