Водещите новини
Home » Топ новини » Бившата на Ангел Найденов се бори с коронавируса
Бившата на Ангел Найденов

Бившата на Ангел Найденов се бори с коронавируса

Бившата съпруга на Ангел Найденов е изложена на ежедневен риск от заразяване с коронавирус, тъй като не спира да приема пациенти в кабинета си в Димитровград, научи 365novini.

 Д-р Нина Найденова е личен и семеен лекар на десетки хора, за които продължава денонощно да бъде на линия в трудните за всички времена. Самата тя показа, че работи в кабинета си в местната болница напълно екипирана с предпазни материали – найлонова манта, маска, шапка, както и щит за лице, издържайки стоически на напрежението.

И до ден днешен д-р Найденова не крие, че страда по голямата си любов Ангел, с когото се влюбват още като гимназисти на ученическата скамейка. Причината за внезапния им развод стана връзката на бившия военен министър с Мая Манолова. През 2011 г. Найденов и провалилата се кандидатка за кмет на София признаха официално за аферата си, която бе започнала, докато двамата все още бяха женени за предишните си половинки. Пет години по-късно – през 2016-а, Ангел и Мая минаха официално под венчилото в Кюстендил.

Бившата на Ангел Найденов

Д-р Нина Найденова и бившият ѝ мъж имат дъщеря Деси, която пък през август 2016-а ги дари с внучета близнаци, които носят имената Адриан и Кристиан. Малчуганите често гостуват в дома на любящата си баба Нина, която редовно показва, че ги глези с домашни гозби, баници, кексове и лакомства, в чието приготовление двете момченце се включвали дейно и с интерес. Дядото Ангел обаче прекарва повече време с доведения си внук Максим, дете на дъщерята на Мая Манолова.

ретро

Твоят коментар

About Натали Славова

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

365Novini във Facebook