Home » Топ новини » Бившата на Ангел Найденов се бори с коронавируса
Бившата на Ангел Найденов

Бившата на Ангел Найденов се бори с коронавируса

Бившата съпруга на Ангел Найденов е изложена на ежедневен риск от заразяване с коронавирус, тъй като не спира да приема пациенти в кабинета си в Димитровград, научи 365novini.

 Д-р Нина Найденова е личен и семеен лекар на десетки хора, за които продължава денонощно да бъде на линия в трудните за всички времена. Самата тя показа, че работи в кабинета си в местната болница напълно екипирана с предпазни материали – найлонова манта, маска, шапка, както и щит за лице, издържайки стоически на напрежението.

И до ден днешен д-р Найденова не крие, че страда по голямата си любов Ангел, с когото се влюбват още като гимназисти на ученическата скамейка. Причината за внезапния им развод стана връзката на бившия военен министър с Мая Манолова. През 2011 г. Найденов и провалилата се кандидатка за кмет на София признаха официално за аферата си, която бе започнала, докато двамата все още бяха женени за предишните си половинки. Пет години по-късно – през 2016-а, Ангел и Мая минаха официално под венчилото в Кюстендил.

Бившата на Ангел Найденов

Д-р Нина Найденова и бившият ѝ мъж имат дъщеря Деси, която пък през август 2016-а ги дари с внучета близнаци, които носят имената Адриан и Кристиан. Малчуганите често гостуват в дома на любящата си баба Нина, която редовно показва, че ги глези с домашни гозби, баници, кексове и лакомства, в чието приготовление двете момченце се включвали дейно и с интерес. Дядото Ангел обаче прекарва повече време с доведения си внук Максим, дете на дъщерята на Мая Манолова.

ретро

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.