Home » Горещо » Война: Николета Лозанова нападна софиянките СНИМКА
Николета Лозанова нападна софиянките

Война: Николета Лозанова нападна софиянките СНИМКА

Николета Лозанова скочи на всички, които нарушават карантината и се разхождат безотговорно, научи 365novini.

Миската порица тълпите минувачи по парковете. Докато е затворена между четири стени, пловдивчанката сподели снимка на нарушители, която набра популярност в мрежата.

„Това е престъпно! Нима си мислите, че сте недосегаеми? Засрамете се, защото скоро ще е късно…”, казва НиЛо.

Лозанова и Михайлов призоваха хората да пазаруват онлайн, тъй като това намалява излизанията навън. Докато е под карантина, моделката гледа телевизия, наслаждава се на филми и си играе с Никол, като й помага и в онлайн образованието.

Николета Лозанова нападна софиянките

 

Навън може и да е пролет, но около Николета Лозанова винаги е горещо лято. Всеки човек, изпитващ дори малка доза съмнение към това твърдение, може да отвори профила ѝ в Инстаграм и сам да се убеди в правотата му.

Брюнетката е усвоила изкуството на прелъстяването дотам, че ако съществуваше термометър, който да измери „градусите“ на провокациите ѝ, то най-вероятно той щеше да скочи от 0 до 100 само за секунда.

Половинката на футболиста Ники Михайлов определено знае как да прелъсти фотографския обектив, така че крайният резултат да привлече вниманието на представителите на мъжкия пол. И тя го прави, при това съвсем редовно.

Все пак имиджа трябва да се поддържа, а когато си най-известната носителка на титлата „Мис Плеймейт“ – това сякаш автоматично се превръща в задължение и отговорност.

Ето защо Ни Ло реши да зарадва последователите си в социалната мрежа с нови дръзки снимки, дело на фотографа Теди Грозданов. На кадрите тя е облечена в къса сребриста рокля с дълбоко изрязани странични части, която разкрива голяма част от тялото ѝ. Влажната ѝ коса пада свободно върху раменете ѝ на кичури, а Лозанова гледа предизвикателно към зрителя.

Изображенията бързо събраха хиляди харесвания в платформата и дори бившата годеница на дизайнера Филип Плейн – румънският модел Андреа Сасу, ги коментира, поставяйки емотикон във формата на огнен пламък. На свой ред Николета отвърна със сърце и целувка.

Марица

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.