Home » Горещо » Смут в поп фолка: Жестоко унижение за Азис
Жестоко унижение за Азис

Смут в поп фолка: Жестоко унижение за Азис

Колкото и да отрича, че вече не иска да скандализира обществеността, факт е, че Азис го умее, каквото и да прави, научи 365novini.  

Наскоро в социалните мрежи попфолк идолът се похвали с ново дизайнерско яке за „скромните“ 11 000 лева, а снимките, които публикува, предизвикаха вълна от реакции.

Жестоко унижение за Азис

Тузарската връхна дреха на чалга звездата, която е дело на световноизвестна марка и е изработена изцяло от полиестър обаче, съвсем не се хареса на неговите почитатели, които побързаха да му излеят негативните си коментари.

„Дизайнерът явно се е вдъхновил от някое кенгуру“, гласи един от тях. А в друг се казва: „Ази, защо си облечен като чанта, бе?“

В трети изпълнителят е директно подигран с изказването: „По принцип имаш добър вкус за дрехи… Ама днеска какво ти стана, не знам.“

Жестоко унижение за Азис

„Само не разбрах якето тип чанта ли е или чанта тип яке“, „Защо си облякъл чанта с ръкави“, не спират да се дивят феновете на Азис.

Въпреки писанията обаче, Азис си носи с кеф новата придобивка и съвсем не дава вид на човек, на когото му пука от негативните коментари.

Източник: Марица

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.