Home » Горещо » Депутат разби сърцето на Андреа, как реагира Кобрата СНИМКА
Депутат разби сърцето на Андреа

Депутат разби сърцето на Андреа, как реагира Кобрата СНИМКА

Депутат е разбил сърцето на Андреа и буквално я е проснал на земята бездиханна, научи 365novini.

Случката се разиграва между звездата от „Откраднат живот“ Евгени Будинов и фолкдивата в един от най-хитовите клипове на певицата.

Видеото към парчето „Нямам причина“ разиграва луда любов между Будинов и русата бомба, а в клипа се появява дори кадилакът на принц Кирил. Депутатът и зам.-шеф на комисията по култура се оказва фатален за жестоката в клипа Андреа, която манипулира невинен момък да избие бандата си за пари. Парите обаче са за нея и героя на Будинов. Финалната целувка между Андреа и актьора се оказва фатална за певицата и тя пада мъртва на земята.

„Вярно е, снимахме такъв клип, беше един от първите, в които актьор се снима в подобен жанр. Аз, така да се каже, разчупих ледовете между гилдиите. Беше през 2008 г., тогава Андреа и Кубрат си бяха гаджета, но никога не съм имал проблеми с него. Дори не съм го виждал, въпреки че между мен и Андреа имаше шеги по темата“, разказа за „България Днес“ Будинов. Звездата от „Откраднат живот“ предизвикал коментари, тъй като по времето на снимките бил известен като „прелъстителя от сцената“ и „новия Ламбо“.

Това обаче не подразнило Кобрата. Нито пък съпругата на Будинов се разсърдила на горещите кадри от клипа, който снима и с Джина Стоева, в който звездата снима горещи сцени с певицата.

„Има много хора, които харесват тази музика, тя не е лошо или страшно нещо. Люси Иларионов ме покани като режисьор на клипа на Андреа, понеже сме приятели. С Джина обаче ми бе първият клип, ние си имаме приятелство оттогава. Тя даже ме беше избрала от каталог на Съюза на артистите, в клипа имаше и секссцена. Жена ми слуша между другото какво ви разказвам, но професия, какво да се прави“, откровен е актьорът. Будинов признава, че други изяви с фолкдиви няма.

Депутат разби сърцето на Андреа

„Пък и аз, като един от най-големите фенове на премиера Бойко Борисов, реших да тръгна по неговите стъпки – все пак и той е участвал в музикален клип“, затваря устите на хейтърите депутатът.

марица

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.