Home » Горещо » Арестуваха мъжа на Жени Калканджиева
мъжа на Жени Калканджиева

Арестуваха мъжа на Жени Калканджиева

Арестуваха мъжа ми Стефан Манов – Тачо. Ужасът се разиграл вчера около 18 часа, след като Тачо и негови приятели се поздравявали със съседи отсреща, като си пускали музика един на друг, научи 365novini.

Комшията отдолу обаче се подразнил и се изрепчил на Стефан. След размяна на обиди Тачо му забил една тупаница, а той има тежка ръка“, съобщава Жени Калканджиева, цитирана от лупа.бг.

Една от най-красивите българки обаче подчерта, че не е присъствала на каубойското парти. „Бях с детето в друго жилище, не съм свидетел, звънях на приятели, за да питам за подробностите“, обясни най-известната ни „Мис България“.

мъжа на Жени Калканджиева

Тачо на Калканджиева освободен от ареста срещу 5 000 лв. гаранция

Стефан Манов – Тачо е бил освободен преди минути срещу 5 хил. лева гаранция, съобщи сайтот Nbox.

На Манов е повдигнато обвинение за дребно хулиганство.

Нека припомним, че нагъл съсед без адресна регистрация вкара мъжа на Жени Калканджиева зад решетките!

Ето какво разказа самата Калканджиева:

„Арестуваха мъжа ми Стефан Манов – Тачо. Ужасът се разиграл вчера около 18 часа, след като Тачо и негови приятели се поздравявали със съседи отсреща, като си fмузика един на друг. Комшията отдолу обаче се подразнил и се изрепчил на Стефан. След размяна на обиди Тачо му забил една тупаница, а той има тежка ръка”.

Една от най-красивите българки обаче подчерта, че не е присъствала на каубойското парти. „Бях с детето в друго жилище, не съм свидетел, звънях на приятели, за да питам за подробностите”.

Според наши източници съседът, който опитал юмрука на Тачо, е пришълец в кооперацията, където живеел при доста по-възрастната си любовница. Мъжът създавал проблеми на целия вход, но до вчера се разминавал безнаказано за своеволията си.

„Живее тук от около 3 месеца, за това време успя да се скара с всички съседи. Важно е да се каже, че по време на карантината сприхавият комшия обитава жилище, в което не е адресно регистриран. Въпреки това се дърля с всички, все нещо не му е наред. Е, вчера Тачо му намести чакрите, но сега дреме в килията на Шесто РПУ”, доволен е друг съкооператор на Жени и Тачо.

„По-рано днес ми звъня дознателка да ме разпитва, после щяла да докладва на прокурор. Опасявам се, че може да го оставят под ключ до вторник, до първия работен ден след Великден”, кахърна е Калканджиева.

lupa

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.