Home » Зодии » 10 неща за любовта към Рака, които е добре да знаете
10 неща за любовта към Рака

10 неща за любовта към Рака, които е добре да знаете

Раците са големи хора! В компанията на Рака можете да се насладите на топлота, грижа, състрадание и близка емпатия. Но внимавайте, ако прескочите границата, припомня 365novini! Неговата обвивка ще се превърне в бойна броня, щипките му са по-бързи от куршум.

Умеят да се забавляват

Всички обичат щастливия Рак! Мнозина се сещат за Рака, когато имат свобоно време и искат да го прекарат добре. Ракът е идеален за тази цел.

Трудолюбиви са

Ракът усърдно работи над всичко, което трябва да се свърши, без да се бои от проблеми. Известно му е, че за постигането на целта е нужна решителност. И не спира, докато работата не бъде завършена. Но от друга страна точно работата може да попречи на семейството и отношенията.

Понякога са трудни за понасяне

Високата трудоспособност на Рака създава очакването, че и другите хора ще правят същото. Ракът не обича кавгите, но умее да отстоява своето.

Имат развита интуиция

Тъй като Ракът е водна зодия (като Скорпиона и Рибите), той е ръководен от водната стихия. Той изцяло се доверява на своята интуиция, сляпо вярвайки на собствените си инстинкти.

Чувствителни са

Ракът прилича на Скорпиона в моментите когато се чувства емоционално засегнат. Ркът мигновено пуска клещите си и хваща противника. Но, за разлика от Скорпиона, неговите атаки нямат пресмятане и дълбочина. Основната цел на Рака е защитата и промяна на траекторията на движение. Което не важи за Скорпиона, чиито постъпки се ръководят от мотото “Бий, за да убиеш”.

Естествени са по природа

Без да изключваме всичко посочено по-горе, Ракът притежава майчински качества. Дали е мъж или жена, той се слави с грижите за своето семейство. Ракът обича ролята на закрилник, защото това чувство го кара да усеща собствената си значимост и стойност.

Твърде емоционални са

Емоционалните потребности на Раците са доста високи. Както е известно, Ракът е способеен да скрива своето истинско “аз” зад дебел слой черупка.

Срамежливи в детските/юношеските си години, с напредване на възрастта Раците започват да желаят да ги забелязват, а даже и да се център на внимание. Това им се получава добре, защото успешно приковават погледите на аудиторията, когато отидат на някое събитие или просто ги представят на някого.

С течение на времето на прикритите рачета им става все по-трудно да скриват бушуващите в тях чувства, понякога провокирани от проблеми, които са само в техните глави.

Ако предусещате от студенината в поведението им какво ще последва, по-добре притихнете, извинете се, дори да не сте виновни, защото обидата, най-вече от подценяването им, ги дарява с такава сила, че ще се чудите от къде ви е дошло.

В такъв момент те са крайни, но ако знаете как да подходите, а именно да изкажете любовта си към него, да го прегърнете, дори да пророните сълза…, всичко ще приключи с мир.

Но за съжаление преживените емоции за дълго се загнездват в съзнанието на иначе добронамерения Рак. Винаги ще имат едно наум при контактите си с вас и няма да се поколебаят да го използват срещу вас, когато се почувстват застрашени или наранени.

Обичат да са в екшъна

Някога били ли сте на горещо плажно парти с жива музика и танци? И да наблюдавате как стадо ракообразни се отправя към плажа, за да вземе участие в тази веселба. Това наистина е така. Ракът е любопитен по своята природа и нищо не привлича вниманието му повече от положителнтие вибрации.

Домошари са

Ракът е общителен, но се чуства най-комфортно в собственото си пространство. Той прави всичко, за да почувства заобикалящия го свят. Но най му е приятно да си бъде вкъщи.

Необичайно верни са

Ракът е най-вярната зодия от зодиака със свойствената си състрадателност и всепрощаваща природа.

webmiastoto

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.