Home » Зодии » Любовта ще ви влуди през май, ако сте от тези 4 зодии
Любовта ще ви влуди през май

Любовта ще ви влуди през май, ако сте от тези 4 зодии

Любовта често е въпрос на късмет и благоприятни обстоятелства. 

Ето кои са 4-те зодии, на които звездите ще „ударят рамо“ в любовен план, научи 365novini.

Телец

Доброто ви и щедро сърце най-накрая ще си намери „другарче“. Това може да се случи на най-неочаквано място като опашката пред магазина например, така че не бъдете предубедени. Пролетта ще донесе свеж полъх в любовния ви живот и дори да е краткотраен, дълго време ще усещате следата му.

Дева

Дори и капризните представители на зодията ще останат без „ума и дума“, когато се сблъскат на улицата със стар познат с напълно нова визия. Дори да имат някакви резерви в началото, звездите ще са напълно в тяхна полза и те ще спрат да подлагат на съмнение всичко случващото се, както обикновено правят.

Риби

Рибите ще изживеят истински романс през най-пролетния месец. Дори и обвързаните представители на зодията ще бъдат завладени от любовна магия. Така че в случая става въпрос по-скоро за емоционално преоткриване и възобновяване на пламъка на страстта, отколкото за нов човек.

Стрелец

Стрелците ще бъдат уцелени от точния мерник на Купидон. Нов човек ще им завърти главата както никога досега! Може пък това да се окаже истинската любов, за която най-накрая Стрелците ще се спрат на едно място и ще подарят сърцето си.

марица

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.