Home » Зодии » Внимавайте да не се влюбите до уши в Скорпиона
Внимавайте да не се влюбите в Скорпиона

Внимавайте да не се влюбите до уши в Скорпиона

Когато става дума за Скорпиона, вие или го обичате, или го мразите – средно положение няма, припомня 365novini.

Скорпионът е най-интензивната, сложна и емоционална зодия. И ако сте се влюбили в Скорпион, сте обречени. Защото този знак се различава от всеки, когото сте срещали. Той ще отнесе със себе си частица от вас, когато се разделите.

Способността му да бъде двама различни души е увлекателна и ужасяваща едновременно. Скорпионът може да бъде душата на компанията, но веднага щом всички се разотидат, той прекрасно си прекарва времето сам със себе си.

Той е безнадежден романтик и отчаян реалист. Скорпионът вижда истинската същност на хората и може да ви каже суровата истина за вас. Също така с лекота определя лъжата.

Скорпионът полага много усилия и време за скъп за него човек, но може и да не си позволи да обича някого с цялото си сърце.

Той може да бъде както страстен и изгарящ, така и студен и жесток. Тази зодия изгражда високи стени около себе си, за да се предпази от болка и разочарования, затова, ако успеете да се сближите със Скорпион, смятайте, че много ви е провървяло.

За него предаността е всичко. Той няма да ви измами или излъже, предпочитайки да изрече истината в лицето.

Някои смятат Скорпиона за студен и безсърдечен, но всеки, който е изпитвал неговата любов, знае, че сърцето му е дълбоко и пълно с любов.

Те говорят само тогава, когато това има значение, и слуша повече, отколкото говори.

Той е дебелокож и саркастичен, но само на пръв поглед, за да видите доброто в Скорпиона се изисква търпение.

Внимавайте с влюбването в Скорпиона, защото щом го направите, той ще промени очакванията ви от любовта и отношенията. Той ще стане за вас стандарт, с който ще сравнявате всички.

Внимавайте, когато искате да бъдете негов приятел.

Той е предан, ще се сражава за вас и ще ви подложи могъщо рамо, ако имате нужда от него.

Той ще ви даде най-добрия съвет и ще ви подкрепи, когато останалите са ви изоставили. Той ще вдигне телефона в колкото и часа да сте позвънили. Той ще положи всички възможни и невъзожни усилия за хората, които го заслужават.

Внимавайте в приятелството със Скорпиона, защото това приятелство трае цял живот, ако заслужите доверието му.

Но ако ви хване в лъжа или изневяра, ако разбере че не сте достатъчно добри за него, той ще ви изхвърли от живота си, без нищо да обяснява. Просто ще изчезне.

Скорпионът няма да ви даде втори шанс, защото вярва, че хората веднъж показват истинския си вид. Той няма да прости, защото, щом сте го измамили, никога няма да ви повярва отново.

Най-страшното в Скорпиона е начинът по който той контролира своите емоции, дори и лошите.

Затова внимавайте, когато станете враг на Скорпиона, той може да не каже нито дума, но ще бъдете в списъка с хора, на които или ще отмъсти сам, или ще ви остави на волята на кармата. А единственото по-страшно от кармата е разяреният Скорпион.

webmiastoto

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.