Home » Горещо » Зрителите застанаха зад Аксения: Това не са „Нови надежди“, а лагер на малоумниците!
Зрителите застанаха зад Аксения: Това не са "Нови надежди" а лагер на малоумниците!

Зрителите застанаха зад Аксения: Това не са „Нови надежди“, а лагер на малоумниците!

Зрителите са потресени от постъпката в снощния епизод на „Фермата“ от страна на фермера на седмицата – Иван. Според тях той прекрачи границата на нормалните отношения с Аксения, като й отне всички вещи за наказание, че не е направила супа за вечеря.

Иван дори си позволи, с помощта на Камелия, да вземе възглавницата и одеялото на красавицата от Поморие, което е абсурдно като се има предвид условията и студа, на които са подложени участниците в този сезон на „Фермата“.

Според отбора Аксения не е изпълнила задачата си да приготви вечеря за всички.

Ето какво е мнението на зрителите по целия въпрос:

Да бяха взели гримове и глезотии… донякъде – ок. Ама не е нужно, да се крият.

Тоя уж е мъж, поне визуално, още повече „фермер“, да й каже какво е решил и направил. Това обаче с лишаването на одеяло и възглавница си крещи към безпомощност. Не знам как останалите „мъже“ в „Нови надежди“ си легнаха спокойно….

За съжаление, постъпката на Иван доказва, че голяма част от мъжете нямат грам мозък. Независимо каква е Аксения, Иван няма право да й взима личните вещи и най-вече одеялото. Колко мозък трябва да имаш, за да оставиш жена на минусови температури без завивка? Срам и позор. Според мен е наложително продукцията да се намеси и да наложи наказание на Иван.

Очаквам следващата седмица мъж да е ратай, да речем Радо. Ще ми е интересно как ще се справи с животните и с готвенето. И дали ще пелтечат останалите „мачовци“ по него. Аксения, че не е много в час е ясно, но с тия детски номера вместо да й извадят очите й изписаха вежди.

Това не са нови надежди, а лагера на малоумниците, ужас…

Ако съм там и някой си позволи по такъв начин да се отнесе с личните ми вещи ще му потроша гадната глава! Иван е мръсна долна мишка, която трябва да бъде наказана по същия начин!

За мен тази постъпка е под всяка критика, много ниско паднаха и двамата да скрият личните вещи. Фермерът на седмицата трябва да е лидер, който да знае какво прави и да сплотява, и към ратаите да се държат с уважение, няма значение кой е. Аз нямам нищо против Аксения ,какво я напада? Всички ще станат ратаи, като станат тогава да говорят, а фермерът се държи просташки! Всеки човек е различен – имаме пет пръста и те не са еднакви – така и с хората.

Каквато и да е, дори да седеше без да си мърда пръста, не е редно да й се взимат нещата от първа необходимост. За пореден път се толерира агресия и нечовечност. Утре, ако се разболее и направи пневмония съответно може да има всякакви последствия. Какъв мъж си да постъпваш така? Каква е тази продукция? Не знам това да е „Сървайвър“. По принцин не харесвам Дидо, но в тази ситуация той беше най-адекватен. Никой не трябва да толерира застрашаване на здравето. Засрамете се от продукцията.

Че Аксения е дразнител – спор няма, но тоя комплексиран мишок Иван с оная настъпвана жаба Камелия нямат капка достойнство, за възглавницата мога да разбера, ама за одеялото това е прекалено. А вие продуцентите къде сте? Защо позволявате такива своеволия сеирджии?

Ако това го направи на моята жена, ще понесе истинско наказание със смесени чувства и ще има време след “акта“ да си помисли дали наистина е истински мъж, или не чак, за колкото се мисли.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.