Home » Живот » Бременната Сузанита се изповяда за наркотиците: Правех маратони. 6-7 дена без въобще да спя, да ям, нищо не ме интересуваше.
Бременната Сузанита се изповяда за наркотиците: Правех маратони. 6-7 дена без въобще да спя да ям нищо не ме интересуваше.

Бременната Сузанита се изповяда за наркотиците: Правех маратони. 6-7 дена без въобще да спя, да ям, нищо не ме интересуваше.

Дъщерята на Орхан Мурад, която изкара дълъг период да се бори със зависимостта си към наркотиците, не крие колко е щастлива, че е заедно с любимия си, с когото скоро ще посрещнат сина си.

19-годишната изпълнителка призна точно през какво е минала и как мъжът до нея й е помогнал, когато се е чувствала изгубена.

През пролетта на 2020 г. Сузанита разказа подробно в тв гостуване за старта си с наркотиците. Започнала с трева, но покрай лоши моменти, които имала, потърсила утеха и в по-тежки субстанции, за да постигне по-сериозен ефект. В тези моменти сякаш „слагала розовите очила“ и всичко й изглеждало прекрасно.

„Мислех, че преоткривам себе си, но всъщност се губех все повече и повече с всяка една доза“, сподели тогава младата изпълнителка.

„Правех маратони. 6-7 дена без въобще да спя, да ям, нищо не ме интересуваше. Губех приятели, усещах, че губя и семейството си. Губех смисъла на живота си“, призна още тя за най-лошия период в живота си до момента. Губела и пари, защото голяма част от хонорарите й отивали за наркотици. Останалите дарявала, включвайки се благотворителни кампании, предимно за деца, пише „Хотарена“.

В един момент отслабнала драстично. Тежала 36 кг.

„Тогава усетих, че потъвам“, заяви Сузанита, която след разговор с майка си започнала да търси клиника и лекари, на които да се довери, за да се избави от този ужас. Прекарала месец в клиника, после през две седмици посещавала дневен център, известно време приемала и силни антидепресанти.

„Преминах през много неща след наркотиците – сънни парализи, халюцинации, паник атаки, нервни кризи. Виждах дяволи, дори починалата си баба видях как ме души и това се случваше или когато заспивах, или когато се събуждах. Случваше се да виждам, че нещо се движи, което не би трябвало да се движи“, сподели тогава тя. А обрат в живота й донася любовта към Марк Славов.

„Любовта учи на много неща“, не е спирала да повтаря от този момент изпълнителката, която покрай спортиста се научила да се извинява, да казва „благодаря“ и „моля“

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.