Home » Горещо » Отпадналият от „Фермата“ Георги – Аксения и Симона са като Иван и Андрей
Отпадналият от "Фермата" Георги - Аксения и Симона са като Иван и Андрей

Отпадналият от „Фермата“ Георги – Аксения и Симона са като Иван и Андрей

Аксения и Симона станаха малко като Иван и Андрей, това заяви отпадналият от „Фермата“ кметски наместник Георги Корчев.

„Те са като закачени – бяха заедно на сала, двете са най-добре изглеждащите жени в предаването, макар че това е въпрос на вкус и вървят заедно“, обясни той в предаването „Преди обед“ по bTV. Георги обаче подчерта, че всяка от тях е индивидуалност.

„Те са дует, но когато едната пее фалшиво, няма как другата да не каже „чакай малко“. Все пак двете не са женени“, така Георги коментира, че и Симона вече се кара на станалата прословута с егоизма си Аксения. Той добави също, че има обяснение за поведението на последната.

Според отпадналия участник, Аксения показва характерното за по-младото поколение схващане, че всички са им длъжни.

По въпроса за станалото огромен проблем доене на крава, Георги разясни, че в отбора на младите участници никой не знае как да се справи с тази задача, затова и няма кой да покаже на Аксения как се прави това. Той самият се научил на това като се подготвял за „Фермата“ и сподели, че като му хванеш цаката, става лесно, но с уговорката, че пак се иска известна сила в ръцете.

Георги Корчев и останалите участници в обсъждането на Аксения в „Преди обед“ – актрисата Красимира Демирова и участничката в последния „Сървайвър“ Анелия обаче признаха, че отборът е постъпил жестоко с нея.

Те бяха единодушни, че просто не е човешко да оставят жената да спи навън без завивки, защото така може да се разболее. Дори и от практична точка, на никого не трябва болен ратай, заявиха те.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.