Home » Горещо » Животът на Йордан от “Фермата” като сапунен сериал – изплуваха тайни от миналото му
Животът на Йордан от “Фермата” като сапунен сериал

Животът на Йордан от “Фермата” като сапунен сериал – изплуваха тайни от миналото му

Йордан Белев е сред най-колоритните и интересни участници в тазгодишното издание на риалитито “Фермата”.

Вече станахме свидетели на това, как Данчо за малко не развали годежа си извън стопанството на предаването заради заигравката с Даяна Ханджиева. Сега пък изплуваха нови детайли от миналото му, достойни за сценария на някоя сапунка с поне 10 сезона!

Разтърсващи преживявания крие общинският съветник от Габрово. Данчо, който влезе във формата като сгоден, но може да излезе отново като ерген заради закачките с актрисата Даяна Ханджиева, се е развел с първата си жена, след като я изобличил в изневяра, разбра 365 Новини.

Освен че участва в управлението на Габрово, Белев е и известен илюзионист и прави фокуси от 25 години. Първите пукнатини в брака му настъпили именно заради работата му.

“Моята работата е свързана с пътувания и внимание на жените към мен. Те постоянно пътуват с мен, спали сме в една стая, в едно легло. След като бившата ми жена роди, това започна да поражда ревност у нея. А ревността се появява, когато човек не е сигурен в себе си. Та, роди се малката и жена ми си набеляза едно от момичетата в балета. И като се почна…

После разбрах, че е дублирала скайпа ми на нейния компютър, паролите от пощите ми беше разбила. И това беше такъв тормоз, че не може да бъде…”, оплака се Белев.

След време нещата се обърнали и общинският съветник се озовал в позицията на жена си. “Усетих я, че има нещо. В Габрово всички ме познават и аз познавам всички. Бях й казал, че в момента, в който си помисли да направи нещо, аз вече ще знам. Така и стана.

Използвах програма за следене и я хванах. Затова се разведох. Няма ли доверие, има ли ревност – бягай надалеч. Ревността смазва всичко. Това не е любов, това е терор”, заключи Йордан.

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.