Home » Топ новини » Появиха се първи снимки на убиеца на Милен Цветков непосредствено след катастрофата, как се щура около удареното ауди
Появиха се първи снимки на убиеца на Милен Цветков

Появиха се първи снимки на убиеца на Милен Цветков непосредствено след катастрофата, как се щура около удареното ауди

Както е известно  Николов, който вече се сдоби с обвинение за умишлено убийство, се измъкна невредим от аудито си Q7.

На снимки, направени минути след жестокия сблъсък в субаруто на Милен Цветков и разпространявани в социалните мрежи, ясно се вижда млад мъж, който поразително силно прилича на Кристиан Николов.

На един от двата кадъра мъжът, облечен с черни анцуг и тениска, съвсем спокойно разговаря с друг с радиостанция в ръката, вероятно охранител в мола.

Същият мъж се вижда и на друга снимка да се суети около разбилото се в мантинелата до метростанцията ауди.

Видимо изобщо не изглежда притеснен от разразилата се само минути по-рано трагедия, завършила с фатален край за Милен Цветков.

Припомняме, че останалите двама пасажери в джипа-убиец, Симона Цветкова и Георги Иванов, избягаха от местопроизшествието.

Това предполага, че мъжът, който проверява аудито, не би следвало да е Иванов. Той и Цветкова се сдобиха с обвинени, че „съзнателно са затаили истина по отношение на станали им известни факти и обстоятелства, свързани с предмета на доказване по наказателно производство срещу Кристиан Николов за предизвикано от него ПТП след употреба на наркотични вещества и причинена смърт на друг участник в движението“.

Източник: За жената
Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.