Home » България » Жестока съдба! Нана Гладуиш сънува страховити пророчески кошмари, мъртвата й баба й посочила колко ще живее!
Жестока съдба! Нана Гладуиш сънува страховити

Жестока съдба! Нана Гладуиш сънува страховити пророчески кошмари, мъртвата й баба й посочила колко ще живее!

Водещата на предаването „Съдебен спор“ – Нана Гладуиш, има рядката дарба да предвижда важни събития в живота си чрез пророчески сънища, разбра 365 Новини.

Способността да вещаят бъдещето имали много жени в семейството й – предавала се по майчина линия, но избирателно. Че има такава заложба обаче, чаровната блондинка разбрала по тежкия начин. Пътят, който Гладуиш все още изминава в борбата с жестоката болест рак, е дълъг и трънлив. Коварните злокачествени образувания причиниха смъртта на баба й, на баща й, а наскоро и сестра й бе диагностицирана с това заболяване.

Самата Нана преди 6 години проведе сериозна битка с рака и прогнозите за нея изглеждаха розови, но неотдавна той се завърна и водещата отново преживя познатия ужас.

Гладуиш добре си спомня първия миг, когато разбрала за пророческата си дарба. Малко след сватбата си с англичанина Джонатан тя сънувала своя баща, с когото имали много силна връзка. Той се явил, за да й съобщи, че са останали девет. Тогава Нана не предполага значението на съня, но в действителност точно след 9 дни родителят й почината и тя осъзнала, че има ясно изразена ясновидска дарба. След време водещата видяла насън и спонтанния си аборт. Опитала се да го игнорира и да се съсредоточи върху бременността си, но мрачните мисли я застигнали. Нещастното събитие не закъсняло.

Случило се точно така, както в съня – Нана изгубила бебето.

За щастие, следващата бременност на Гладуиш завърши успешно, а синът й Джейсън вече е на 8 години. Преди да роди живо и здраво бебе обаче, тя отново се сблъскала със сериозни проблеми Когато разбрала, че носи живот в утробата си, Нана се разболяла от шарка и лекарите препоръчали да направи аборт, защото съществувал риск за плода. Водещата се консултирала и с други специалисти и накрая взела решението да задържи детето, въпреки заплахата от увреждания. Тя имала усещането, че развръзката този път ще бъде щастлива и шестото й чувство не я подвело. Наистина злокобен обаче бил сънят на Гладуиш свързан с болестта й.

Точно когато животът й изглеждал съвършено подреден, с Джонатан пътували по света и се радвали на сина си, тя ненадейно сънувала починалата си баба.

Възрастната жена се явила и настоявала да вземе Нана със себе си, но тя проплакала, че не се чувства готова. „не бързай тогава, имаш още време“, изрекла бабата и даже уточнила колко точно години остават на внучката й. В Водещата е разказвала , че този сън наистина я притеснил и дълго не успявала да го забрави, защото според него нямало да доживее до дълбока старост.

Годините които й предрекла баба й били не 20, 30 или 40, а доста по-малко. Скоро след това я диагностицирали с рак и светът й се сринал, мисълта за болестта я преследвала, а бъдещето й се струвало страшно и несигурно, пише Blitz.bg.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.