Водещите новини
Home » България » Водата в село Бели Пласт топи тумори и предотвратява инфаркти
Водата в село Бели Пласт топи тумори и предотвратява инфаркти

Водата в село Бели Пласт топи тумори и предотвратява инфаркти

Вълшебен извор с „жива” вода се намира до родопското село Бели пласт, където е и известният феномен – скални образувания, наподобяващи огромни скални гъби.

Шапките на гъбите са зеленикави, а пънчетата им – розови, защото съдържат минерала зеолит. Заради вълшебните си качества той е обявен за минерал на ХХ век.

Земята около селото е наситена със зеолит, затова и водата, бликаща от извора, е много лековита. Не случайно местните хора са дълголетници, не знаят що е това рак и инфаркт. Те са младолики и пълни с енергия до дълбока старост.

Водата на Бели пласт е истински Божи дар, разбра 365 Новини. Туристи чак от Исландия идват да я пият и се мият с нея. Местни лекари потвърждават, че живителната течност изглажда бръчките по кожата, лицето придобива здрав тен и човек има вид на 10 години по-млад.

Виновен за това е зеолитът. Минералът съдържа алуминий, силиций и кислород, свързани в решетъчна структура, подобна на пчелна пита. Това се нарича молекулно сито, което не пропуска нито една отрова. Зеолитът успява да победи едни от най-разпространените вредни вещества – мед, олово, цинк, въглероден и серен двуокис, освен това може да изведе от организма и радиоактивните цезий 134, цезий 137 и стронций 90! Затова през 1986 г., когато избухва ядрената централа в Чернобил, специалистите обезопасяват мястото със зеолит на прах.

След продължителни изследвания лекарите стигат до извода, че минералът помага при лечението на ракови заболявания, гастрит, язва, диабет, както и при високо кръвно, инфаркти и инсулти. Голямото откритие на български онколози е, че зеолитът топи и тумори.

69-годишен пациент, пил зеолитна вода половин година, напълно оздравял. Специалисти твърдят, че България е най-богатата страна в света на естествени находища от този минерал. Руски и японски учени са убедени, че село Бели пласт може да изхранва цяла България.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

365Novini във Facebook