Водещите новини
Home » България » Водата в село Бели Пласт топи тумори и предотвратява инфаркти
Водата в село Бели Пласт топи тумори и предотвратява инфаркти

Водата в село Бели Пласт топи тумори и предотвратява инфаркти

Вълшебен извор с „жива” вода се намира до родопското село Бели пласт, където е и известният феномен – скални образувания, наподобяващи огромни скални гъби.

Шапките на гъбите са зеленикави, а пънчетата им – розови, защото съдържат минерала зеолит. Заради вълшебните си качества той е обявен за минерал на ХХ век.

Земята около селото е наситена със зеолит, затова и водата, бликаща от извора, е много лековита. Не случайно местните хора са дълголетници, не знаят що е това рак и инфаркт. Те са младолики и пълни с енергия до дълбока старост.

Водата на Бели пласт е истински Божи дар, разбра 365 Новини. Туристи чак от Исландия идват да я пият и се мият с нея. Местни лекари потвърждават, че живителната течност изглажда бръчките по кожата, лицето придобива здрав тен и човек има вид на 10 години по-млад.

Виновен за това е зеолитът. Минералът съдържа алуминий, силиций и кислород, свързани в решетъчна структура, подобна на пчелна пита. Това се нарича молекулно сито, което не пропуска нито една отрова. Зеолитът успява да победи едни от най-разпространените вредни вещества – мед, олово, цинк, въглероден и серен двуокис, освен това може да изведе от организма и радиоактивните цезий 134, цезий 137 и стронций 90! Затова през 1986 г., когато избухва ядрената централа в Чернобил, специалистите обезопасяват мястото със зеолит на прах.

След продължителни изследвания лекарите стигат до извода, че минералът помага при лечението на ракови заболявания, гастрит, язва, диабет, както и при високо кръвно, инфаркти и инсулти. Голямото откритие на български онколози е, че зеолитът топи и тумори.

69-годишен пациент, пил зеолитна вода половин година, напълно оздравял. Специалисти твърдят, че България е най-богатата страна в света на естествени находища от този минерал. Руски и японски учени са убедени, че село Бели пласт може да изхранва цяла България.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.