Водещите новини
Home » Горещо » Весела Лечева жени единствения си син: Снахата е дъщеря на световния шампион по борба от 1990 г. в Токио – Рахмат Сукра
Весела Лечева жени единствения си син

Весела Лечева жени единствения си син: Снахата е дъщеря на световния шампион по борба от 1990 г. в Токио – Рахмат Сукра

Весела Лечева стяга сватба за своя единствен син Мартин. Преди около две седмици той се е сгодил за приятелката си Боряна, научи 365novini.

Двойката е от модерните, в които булката е кака на младоженеца. Тя е на 34, а той на 28. За сметка на младожката си възраст, в бизнеса Мартин Велев е достатъчно „израснал“ и се справя без проблеми с няколко фирми едновременно – всички в областта на строителството и недвижимите имоти.

Снахата на Велела Лечева също не е от мързеливите. Нейният собствен бизнес пък бил свързан с хранителната промишленост, разкрива столичен таблоид.

Бъдещата свекърва е дала благословията си на младото семейство. Любопитното е, че Боряна е дъщеря на световния шампион по борба от 1990 г. в Токио – Рахмат Сукра. Като деца на шампиони от едно и също поколение, бъдещите младоженци отдавна се движат в общи компании.

Преди сватбата семействата мислели да направят и тежък годеж, както повеляват старите традиции – с богати софри и много гости.

pik.bg

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.