Водещите новини
Home » Свят » Синът на Лепа Брена: Не съм достатъчно финансово стабилен за собствено семейство
Синът на Лепа Брена

Синът на Лепа Брена: Не съм достатъчно финансово стабилен за собствено семейство

Синът на Лепа Брена Стефан се стреми да е финансово независим от семейството си, научи 365novini

По-големият син на Лепа Брена и Боба Живойнович, Стефан Живойнович тръгна по стъпките на майка си. Той работи усилено и гради музикална кариера. И въпреки че вече не живее с родителите си и се издържа сам, той смята, че не е достатъчно независим финансово, за да създаде свое собствено семейство.

Стефан произхожда от заможно семейство, но не иска да зависи от известните си и богати родители. Той е категоричен, че не може да създаде свое собствено семейство, ако няма пари, за да го издържа. „Така е. Първото, което трябва да направиш преди да създадеш семейство, е да бъдеш стабилен и да имаш финансова сигурност.

Няма да позволя родителите ми да ми дават пари за пелените на бебето ми. Затова още не мисля за това, гледам да работя. Колкото и да съм независим, не е достатъчно“, казва синът на Лепа Брена за „Сцена“.

Стефн Живойнович неотдавна прекрати връзка. Сега казва, че няма жена до себе си и не бърза да намери такава. „Когато стане, ще го кажа публично. Засега нямам приятелка, наслаждавам се на живота и не мисля, че е време за нова връзка“, казва още синът на Брена, предават от vistina.com.mk.

Стефан Живойнович неведнъж е признавал в различни интервюта за медиите, че иска и неговата бъдеща половинка също да е самостоятелна и да има работа. Важно за по-големия син на Лепа Брена е неговата бъдеща жена да има и амбиции в живота. Той би искал дори и след 40 години брак, все още да има какво да си кажат с неговата половинка, докато си пият кафето сутрин.

Засега обаче Стефан не е намерил жената, с която да създаде семейство и от която да има деца. В момента той набляга на музикалната си кариера и чака своята половинка, с която да изживее живота си.

razkritia

Твоят коментар

About Натали Славова

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

365Novini във Facebook
error: Кражбата от 365 Новини е забранена!!!