Home » Свят » Синът на Лепа Брена: Не съм достатъчно финансово стабилен за собствено семейство
Синът на Лепа Брена

Синът на Лепа Брена: Не съм достатъчно финансово стабилен за собствено семейство

Синът на Лепа Брена Стефан се стреми да е финансово независим от семейството си, научи 365novini

По-големият син на Лепа Брена и Боба Живойнович, Стефан Живойнович тръгна по стъпките на майка си. Той работи усилено и гради музикална кариера. И въпреки че вече не живее с родителите си и се издържа сам, той смята, че не е достатъчно независим финансово, за да създаде свое собствено семейство.

Стефан произхожда от заможно семейство, но не иска да зависи от известните си и богати родители. Той е категоричен, че не може да създаде свое собствено семейство, ако няма пари, за да го издържа. „Така е. Първото, което трябва да направиш преди да създадеш семейство, е да бъдеш стабилен и да имаш финансова сигурност.

Няма да позволя родителите ми да ми дават пари за пелените на бебето ми. Затова още не мисля за това, гледам да работя. Колкото и да съм независим, не е достатъчно“, казва синът на Лепа Брена за „Сцена“.

Стефн Живойнович неотдавна прекрати връзка. Сега казва, че няма жена до себе си и не бърза да намери такава. „Когато стане, ще го кажа публично. Засега нямам приятелка, наслаждавам се на живота и не мисля, че е време за нова връзка“, казва още синът на Брена, предават от vistina.com.mk.

Стефан Живойнович неведнъж е признавал в различни интервюта за медиите, че иска и неговата бъдеща половинка също да е самостоятелна и да има работа. Важно за по-големия син на Лепа Брена е неговата бъдеща жена да има и амбиции в живота. Той би искал дори и след 40 години брак, все още да има какво да си кажат с неговата половинка, докато си пият кафето сутрин.

Засега обаче Стефан не е намерил жената, с която да създаде семейство и от която да има деца. В момента той набляга на музикалната си кариера и чака своята половинка, с която да изживее живота си.

razkritia

Твоят коментар

Твоята оценка
Твоята оценка
Общо гласували

About Елена Монева

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

error: Кражбата от 365 Новини е забранена!!!