Home » Горещо » Синът на Йорданка Христова е натрупал завидно състояние, златотърсачките полудяха
Синът на Йорданка Христова

Синът на Йорданка Христова е натрупал завидно състояние, златотърсачките полудяха

Синът на естрадната легенда Йорданка Христова има забележителни печалби в сферата на компютърните технологии, научи 365novini.

Григор Стоичков, който носи имената на дядо си – един от най-важните политици по време на социализма, избягва всякакъв медиен интерес, но пък трупа солидни печалби. В момента той е един от най-желаните ергени у нас. Красив и богат е комбинация, която родните златотърсачки с удоволствие биха „нападнали“.

„Момчето е умно, работливо и много разбира от тези технологии, няма нищо далавераджийско“, споделиха близки до Григор, посветени в професионалното му поприще. Симпатичният Григор е мечта за необвързаните мацки Докато за сестра му Ивана се знае, че предпочита приятелството с жени, животът на Григор е обвит в тайнственост.

Младият мъж повече от 10 години върти бизнес с компютърни технологии, писа „България Днес“.

Фирмата, която регистрира от 2007 година досега, е с доста приходи, като в последните години те се увеличават главоломно. Успехът на компанията не е изненадващ, тъй като компютърната сфера непрекъснато се развива и разраства. В свободното си време Григор Стоичков-младши се отдава на своето хоби – колите. Любими са му ретро моделите, а не луксозните модерни джипове, каквито предпочитат повечето новобогаташи.

Стоичков-младши е симпатичен млад мъж, успял да проведе победна битка с килограмите. Преди време той се запуснал, натрупал излишно тегло, но след като минал на специален хранителен режим, изглежда впечатляващо.

В живота му обаче не се знае за сериозно присъствие на жена, тъй като личният му живот е обвит в мистерия, предават от Hotarena.net.

Разкрития.ком

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.