Home » Горещо » Вече се знае! Ето кой е победителят в „Гласът на България“ този сезон:
Вече се знае! Ето кой е победителят в "Гласът на България" този сезон:

Вече се знае! Ето кой е победителят в „Гласът на България“ този сезон:

Макар още да текат предварителните кастинги за тазгодишното издание на “ Гласът на България „, все по-упорито се шушука, че победителят е предварително известен. Засега това са само слухове, но току-виж се окажат истина.

Става въпрос за участник от отбора на Галена и ако информацията е вярна, то поп фолк-звездата е на път да отбележи втора поредна победа в „Гласът“ до момента.

Миналата година звездата от Смядово изведе до първото място в шоуто на Би Ти Ви народната певица Петя Панева. Сега се очертава победата да грабне дуетният партньор на Петя – Донко Марков. Той е само на 17 години, но вече има обща песен с легендата на родната естрада Маргарита Хранова.

Донко Марков Гласът

Тийнейджърът Донко Марков все още е ученик в музикалното училище във Варна, чиято възпитаница е и победителката от предишния сезон на „Гласът” – Петя Панева. Момчето изглежда скромно и с не много големи претенции, но към момента е събрало най-внушителен фен клуб сред зрителите на шоуто. Донко излезе на сцената на „Гласът” с народна песен, макар че учи в специалност „Поп и джаз пеене”.

На кастингите на тъмно той накара и четиримата треньори да обърнат столовете си, за да го поискат в своите отбори, но точно както Петя миналата година, момчето избра Галена. То вече се радва на четири пъти повече фенове в сравнение с втория в класацията на излъчените до момента изпълнители в музикалното състезание.

Това показва, че стига да се добере до финалите, най-вероятно ще победи, тъй като победителят се избира с гласовете на зрителите.

Дали ще бъде на финал, зависи от неговата треньорка Галена. Засега тя показва силна подкрепа към Донко и се очаква да го пусне напред в шоуто, особено като се има предвид, че е народен певец. Известно е, че чалга звездата много държи да се знае, че обича родния фолклор.

Освен това на фона на патриотичните настроения, които в последните години демонстрира Би Ти Ви като медия, най-логично е музикалното шоу отново да бъде спечелено от народен певец. Това ще бъде чудесно допълнение към формати като „Фермата” и новото кулинарно шоу „Вкусът на България”, които промотират любов към родината. Самата аудитория на Би Ти Ви се очертава като патриотично настроена, така че се очаква масово гласуване за Донко, стига да продължи с фолклорните си изяви и да не се увлича в по-модерни течения.

По същия начин миналата година в „Гласът” още в началото изпъкна дуетната партньорка на Марков – Петя. След това двамата са се явявали на „Пирин фолк”, само че не като дует, а по отделно. Донко е грабнал първата награда, а Панева се е класирала на второ място.

За разлика от нея, 17-годишният ученик се изявява не само като фолклорен изпълнител, но и в областта на поп музиката. Момчето партнира на голямата Маргарита Хранова в една от новите й песни – „Надежда”, която бе представена пред публика миналия месец. Няма да е изненадващо, ако Хранова също удари едно рамо на младия си колега.

Нейната подкрепа със сигурност ще разтопи сърцата на носталгично настроените зрители и допълнително ще вдигне рейтинга на Донко, пише „Хотарена“.

Твоят коментар

About Natali Slavcheva

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.