Home » Горещо » Истината за здравословното състояние на Слави Трифонов се оказа страшна
Истината за здравословното състояние на Слави Трифонов се оказа страшна

Истината за здравословното състояние на Слави Трифонов се оказа страшна

Оказва се, че истината за здравословното състояние на Слави Трифонов е повече от страшна.

Снощи лидерът на „Има такъв народ“ проговори за това какво е състоянието му в действителност. Той разкри в ефира на телевизията си, че се е наложило да смени ставата на единия си крак.

До там се е стигнало след счупването, което преживя преди няколко години.

Шоуменът и провален политик очевидно за пореден път се опитва да контролира информацията в медийното пространство под претекст, че ще разкрие цялата истина. В този ред на мисли , той отговаря на въпроси, зададени му от Тошко Йорданов в рубриката му „Нищо лично“.

Слави Трифонов призна, че има ужасно силни болки в кръста, които са породени от счупването на крака, случило се преди десетилетия. Причината, поради която му се налага да ходи с патерица в нередки случаи, е именно смяната на ставата.

Той припомни, че кракът му е бил закован с четири пирона, които пък са довели до скъсяването му.

Така към днешна дата единият му крак е скъсен с цели три сантиметра. Счупеният му крак променил цялото положение на гръбначния стълб и това му причинява сериозни болки.

Слави Трифонов посочи, че решението да смени ставата в България, е било изцяло негово. Той е категоричен, че операцията е била отлична, но въпреки това му се налага да търпи неистови болки, както и да ходи с патерица.

В заключение посочи, че е останал с усещането, че много хора биха се радвали, ако умре. Зачуди се дали толкова е опростачил държавата или дразни, че е решил да прави „някакви неща“.

Твоят коментар

About Natali Slavcheva

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.