Home » Горещо » В bTV припадат: Това ли е новото гадже на Хекимян СНИМКА
Това ли е новото гадже на Хекимян

В bTV припадат: Това ли е новото гадже на Хекимян СНИМКА

Водещият на „Тази сутрин“ Антон Хекимян си има нова тръпка, научи 365novini.

Всеки ден след работа журналистът няма търпение да приключи с ангажиментите си в телевизията и да се отправи към кокетна пекарна в района на Римския пазар в София.

Живеещите наоколо издават, че многократно са засичали тв звездата да кръжи около фурната с топъл хляб и закуски, като в началото просто бил редовен клиент, който пълнел торбите с тестени изкушения. В последно време обаче Тони посещавал пекарната, за да си бърбори насаме с една от дамите, които работят вътре.

Фотографите на „Ретро“ уловиха тв водещия да връхлита през вратата на магазинчето, а първата му работа бе да се разцелува и разпрегръща с една от служителките вътре. После двамата се усамотиха за близо 2 часа в едно от складовите помещения на обекта. Накрая излязоха на по цигара и кафе пред централния вход за клиенти, а щастливият им смях ехтеше из цялата улица.

В компанията на пекарката Хекимян прекара свободното си време, вместо да се прибере в дома си и да се подготвя за следващия ефир, както неведнъж е споделял, че обичайно прави. „Похвално е, че Тони не залита по разни изкуствени плеймейтки“, коментират негови колеги от Би Ти Ви.

Това ли е новото гадже на Хекимян

Припомняме, че личният живот на телевизионера зацикли след раздялата му с репортерката Василена Гръбчева. Докато бившата му годеница бързо успя да си намери нова половинка, а от месец насам е майка на момиченце, Хекимян продължи уверено с ергенлъка. През този май водещият ще навърши 36 години, а роднините му били силно притеснени от факта, че все още не е свил семейно гнездо.

Майка му Златка непрекъснато треперела момчето й да не остане без наследници. „Всичките му приятели и съученици вече дундуркат второ, а той чака последния влак“, жалвала се тя пред съседки в родната на фамилията Стара Загора.

марица

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.