Home » Горещо » Да не повярва човек: Софи Маринова и Гринго отново заедно
Софи Маринова и Гринго отново заедно

Да не повярва човек: Софи Маринова и Гринго отново заедно

Любовните перипетии на Софи Маринова нямат край. Нейните истории с Гринго са достойни за колумбийски сериал, припомня 365novini.

След много скандали и развод веднага след стватбата, както и жалба в полицията за физическо насилие, вече обратът в отношенията на ромския славей и айтоския мачо.

Седмица след като Софи плачеше в районното, че Гринго иска да я убие, сега те отново са щастливи заедно.

Софи Маринова и Гринго отново заедно

Снимка от сдобряването на Софи и Гринго

Съграждани на Софка в Етрополе споделят, че са ги засекли заедно. Веднага потърсихме певицата за коментар, а тя този път бе видимо щастлива и с еуфоричен глас ни заяви:

„Всяко семейство се кара, явно и ние сме били в такъв по-изнервен период. Заедно сме, обичаме се. Но моля медиите да ни оставят на спокойствие и да не наливат масло в огъня. Искам да си изживея любовта далеч от любопитните папараци“, бе лаконичният отговор на Софка.

В момента двамата са в Етрополе на обяд. Певицата не скри, че всички наоколо ги гледат с любопитен поглед и се чудят какво се случва с тях. „Любов ли бе да го опишеш“, смее се Софи на края на разговора ни.

Припомняме, че Софи подаде молба за развод само два месеца след сватбата.

Тя заяви, че Гринго я тормози и след като й счупил ръката за трети път, решила да го остави. Той не приел радушно новината и започнал да я преследва и тормози, което наложило ограничителна заповед. Сега обаче всичко между тях е пак същото, а нейните приятели не са изненадани от развоя на нещата, тъй като си я познават и знаят, че за любовта е готова и през ада да мине.

Източник: За Жената

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.