Home » Горещо » Да не повярва човек: Софи Маринова и Гринго отново заедно
Софи Маринова и Гринго отново заедно

Да не повярва човек: Софи Маринова и Гринго отново заедно

Любовните перипетии на Софи Маринова нямат край. Нейните истории с Гринго са достойни за колумбийски сериал, припомня 365novini.

След много скандали и развод веднага след стватбата, както и жалба в полицията за физическо насилие, вече обратът в отношенията на ромския славей и айтоския мачо.

Седмица след като Софи плачеше в районното, че Гринго иска да я убие, сега те отново са щастливи заедно.

Софи Маринова и Гринго отново заедно

Снимка от сдобряването на Софи и Гринго

Съграждани на Софка в Етрополе споделят, че са ги засекли заедно. Веднага потърсихме певицата за коментар, а тя този път бе видимо щастлива и с еуфоричен глас ни заяви:

„Всяко семейство се кара, явно и ние сме били в такъв по-изнервен период. Заедно сме, обичаме се. Но моля медиите да ни оставят на спокойствие и да не наливат масло в огъня. Искам да си изживея любовта далеч от любопитните папараци“, бе лаконичният отговор на Софка.

В момента двамата са в Етрополе на обяд. Певицата не скри, че всички наоколо ги гледат с любопитен поглед и се чудят какво се случва с тях. „Любов ли бе да го опишеш“, смее се Софи на края на разговора ни.

Припомняме, че Софи подаде молба за развод само два месеца след сватбата.

Тя заяви, че Гринго я тормози и след като й счупил ръката за трети път, решила да го остави. Той не приел радушно новината и започнал да я преследва и тормози, което наложило ограничителна заповед. Сега обаче всичко между тях е пак същото, а нейните приятели не са изненадани от развоя на нещата, тъй като си я познават и знаят, че за любовта е готова и през ада да мине.

Източник: За Жената

Твоят коментар

Твоята оценка
Твоята оценка
Общо гласували

About Елена Монева

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

error: Кражбата от 365 Новини е забранена!!!