Home » България » Ужасяващи кадри! Детето-чудо на Пловдив остана без дом, да помогнем всички!
Ужасяващи кадри! Детето-чудо на Пловдив остана без дом, да помогнем всички!

Ужасяващи кадри! Детето-чудо на Пловдив остана без дом, да помогнем всички!

Здравейте, както вашият сайт миналия ден написа, в един от комплексите в „Смирненски“ възникна пожар. Бих искала този зов за помощ да достигне до повече хора.

Момичето е лекоатлетка, която слави България. Мястото, което изгоря е дарение от съседи и инвеститора, а сега реално остава на улицата без нищо. Искам да помоля само за повече публичност. Благодаря ви, предварително!

Това написа читателка на Plovdiv24.bg на редакционната ни поща. Става дума за Лиляна Георгиева, за която сме писали многократно по наистина хубави поводи. Сега е време да помогнем всички заедно – ето как:

„Една от гордостите на България, доказала се многократно, едно момиче с много хъс и упоритост, с безброй спечелени национални титли, европейски и световни отличия в средните и дълги бяганията, с принос и отлични резултати в леката атлетика – Царицата на спорта, сега има нужда от нашата подкрепа!

Много малко от Вас ще забележат изгорелите купи и дипломи. И само някои от нас ще разберат колко много значат те за един спортист, а именно всичко. Нека помогнем на Лили да поправи щетите от един инцидент и осигури уюта и нормалните условия в дома си.

Вярвам, че Лили – Детето чудо ще се справи и с това препятсвие и усмивка ще продължи напред!“, пише от своя страна Полина Макаева.

Пожар в Смирненски

Да помогнем на Лиляна ГеоргиеваУжасяващи кадри след пожар в СмирненскиЕто и думите на самата Лили:

Претърпях бедствие. При късо съединение ми изгоря домът. За щастие аз пострадах малко, но щетите по жилището са огромни. Имам нужда от – климатик, готварска печка, кухненски бокс, аспиратор, диван, маса, столове, хладилник, теревизор, гардероб, матрак.

Контакт за връзка: 0895856530

Ето и банковата ми сметка

IBAN BG08BPBI79244075130001

ЛИЛЯНА ГЕОРГИЕВА

Повече за Лили можете да научите тук.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.