Home » Горещо » Есмер Омерова разби Джизъса и докара до сълзи новата му съпруга! (виж още + СНИМКИ)
Есмер Омерова разби Джизъса и докара до сълзи новата му съпруга! (виж още + СНИМКИ)

Есмер Омерова разби Джизъса и докара до сълзи новата му съпруга! (виж още + СНИМКИ)

Бившата съпруга на Благой Георгиев неочаквано напомни за себе си и докара до сълзи новата му жена. Да, става въпрос за татарката Есмер Омерова, която и до днес хората определят като най-красивата дама в живота на Джизъса.

Знаем, че бракът им изтрая едва две години, но предложението на Благой, както и всичко останало, бе по-романтично от приказките.

Днес Есмер пусна снимки, с които показа, че се е върнала на мястото, където Георгиев й предложи да се оженят, а именно Дубай. Помним, че той я качи на хеликоптер, откъдето тя видя изписан върху пясъка най-очаквания от всяка жена въпрос – ще станеш ли мой жена?! Нещо, което той така и не направи за Полина…

Не това обаче накара Благо да си хапе Д-то, а Полито да лее истерични сълзи, а визията на танцьорката по танго. Към днешна дата Омерова е станала дори още по-хубава от преди. И това е факт при все, че тя се пусна по бански от хотела, където е отседнала.

Оскъдните „дрешки“ върху тялото на Есмер накараха мрежата да хлъцне, а хиляди да заявят, че Благой е идиот.

„Да оставиш такова парче и да хукнеш да се хващаш първо с някакви си Златки, а после с велинградски девойчета, е жива олигофрения. Но и тая мадама определено не беше за пън като нашия. Добре, че се отърва навреме“, коментират родни потребители.

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.