Home » Свят » Това е президент! Рамзан Кадиров се трогна от писмото на второкласник и направи нов асфалтов път за една нощ
Рамзан Кадиров се трогна от писмото на второкласник

Това е президент! Рамзан Кадиров се трогна от писмото на второкласник и направи нов асфалтов път за една нощ

Президентът на Чеченската република, се похвали в Инстаграм, че е успял да изпълни молбата на второкласника Ахмед Абубакаров, който преди няколко дни го помоли да бъде направен нов асфалтов път в в чеченското селце Ножай-Юрта.

Ето какво сподели Рамзан Кадиров в профила си в Инстаграм:

“Ахмед ми изпрати видео и аудиозаписи, които показват, че като е лошо времето е принуден да върви в калта до училището и обратно до дома си. Това го ядосва и натъжава едновременно. Все пак се налага да си мие и чисти обувките, да си чисти дрехите от калта.

Момчето не ми поиска нищо лично за себе си. Ходатайстваше да се реши проблема на цялото село. Естествено аз не можах да остана безучастен към жалбата на второкласника Ахмед”, казва Кадиров в личния си профил в социалната мрежа Instagram и добавя:

Поръчах за Ахмед и всички негови млади приятели да се направи нов път.

Работеше се само един ден на две смени. Бяха близо 50 човека и 30 единици техника. Целия процес се ръководеше лично от моят нов приятел Ахмед, който, освен друго, много внимателно проверяваше и качеството на новия път.

И така тази вечер ми казаха,че в понеделник Ахмед ще отиде на училище по нов път с черен асфалт с дължина 1200 метра

Кадиров завърша с това, че Ахмед е издържал първия изпит в живота си с отличен. Той е поискал път за всички от селото, а не само за себе си

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.