Home » Здраве » Стара руска рецепта лекува хипертония и сваля кръвната захар като абсолютно нищо друго
Стара руска рецепта лекува хипертония

Стара руска рецепта лекува хипертония и сваля кръвната захар като абсолютно нищо друго

Един стар, но отдавна признат метод за лечение на висока кръвна захар и високо кръвно – рецептите се приготвят лесно у дома, научи 365novini.

Представяме ви една стара и позабравена от едни, а непозната за други, стара рускарецепта, която е категорично призната за лек срещу високата кръвна захар. Тя сваля показателите на кръвната захар още след неколкодневна употреба.

Освен за диабетици и хипертоници, този лек помага за дейността на нервните клетки, работата на червата и стомаха, изчиства бронхите и намалява остеопорозата.

Поставете две-три лъжици хималайска кристална сол в стъклен буркан от един литър, а после го напълнете догоре с изворна вода. Солта би могла да е на ситни зрънца или кристали.

След близо 24 часа – ако солта е на кристали и след 1-2 часа ако е на зрънца, вижте дали те са се разтопили. Ако са, добавете още малко, дотогава, докато водата не може да поеме повече сол.

Когато разтворът е вече наситен с около 26% сол, тогава е готов за консумация.

От посочения разтвор приемайте по една лъжичка всяка сутрин преди закуска, но задължително с чаша вода. А стъкления буркан може да зареждате системно отново със сол и вода.

Освен тази лековита напитка, препоръчително е за хипертония да си приготвите и еликсира от следната рецепта.

Взимате три листа от лимоново дърво и ги заливате с около 200 грама гореща вода. После варите на котлона за десетина минути и прецеждате течността като към нея добавите една малка лъжичка канела и една голяма лъжица истински плечен мед, пише doctorbg.

Това количество е за двукратен прием пред деня като го пиете задължително след хранене.

За жената

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.