Водещите новини
Home » Топ новини » Спасението идва! Доц. Мангъров чупи оковите на Борисов и измъква България от калта
Спасението идва! Доц. Мангъров чупи оковите на Борисов и измъква България от калта

Спасението идва! Доц. Мангъров чупи оковите на Борисов и измъква България от калта

Сподели новината
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Атанас Мангъров се намесва в политиката, за да спаси България!

Специалистът по инфекциозни болести доц. д-р Атанас Мангъров се е зарекъл да спаси България от лапите на Бойко Борисов. Той вече изпълнява този свой план.

Ръководителят на Ковид-отделението към Инфекциозна болница от тази пролет най-вероятно ще стане депутат. Той е в листата на партия АБВ от сектор здравеопазване, съобщи днес Румен Петков, пише Novini.bg.

Доц. Мангъров е първи в списъка и затова се очаква да успее да влезе в парламента, тъй като най-вероятно АБВ ще вкара поне 2-3 депутата.

Това обаче не е всичко. Самият Атанас Мангъров нямал влечение към политиката, но след като видял какво се случва у нас през последната година и какви измами приказва правителството, решил да вземе нещата в свои ръце.

Атанас Мангъров ще спасява България от шайката на Бойко

Атанас Мангъров ще спасява България от шайката на БойкоИнфекционистът бил ядосан от всичките лъжи, които се говорят за Ковид-19. Ето защо той искал да влезе в парламента и от трибуната на НС да разтръби истината. По този начин смятал, че от Европа най-после ще го чуят и ще осъзнаят и те, че коронавирусът не може да е причина за затваряне на държавите.

„Имам чувството, че никой от хората на висок пост не ме чува. Занимавам се с инфекциозни болести и вируси от 40 години, но не желаят да ме чуят.“ – отсича Атанас Мангъров.

Той се зарича да разпространява тезата за опасностите при ваксинациите с „Пфайзер“, „Бионтех“ и „Модерна“. С това ще стане неудобен не само за българската мафия, но и за чуждата.

Управляващите многократно се опитаха да купят доц. Мангъров. Премиерът Бойко Борисов от месеци му звъни и се опитва по всякакъв начин да го накара да млъкне. Дори го направиха ръководител на Ковид-отделението в Инфекциозна болница, само и само да му затворят устата, но това не се случи.

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.