Водещите новини
Home » Топ новини » Спасението идва! Доц. Мангъров чупи оковите на Борисов и измъква България от калта
Спасението идва! Доц. Мангъров чупи оковите на Борисов и измъква България от калта

Спасението идва! Доц. Мангъров чупи оковите на Борисов и измъква България от калта

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Атанас Мангъров се намесва в политиката, за да спаси България!

Специалистът по инфекциозни болести доц. д-р Атанас Мангъров се е зарекъл да спаси България от лапите на Бойко Борисов. Той вече изпълнява този свой план.

Ръководителят на Ковид-отделението към Инфекциозна болница от тази пролет най-вероятно ще стане депутат. Той е в листата на партия АБВ от сектор здравеопазване, съобщи днес Румен Петков, пише Novini.bg.

Доц. Мангъров е първи в списъка и затова се очаква да успее да влезе в парламента, тъй като най-вероятно АБВ ще вкара поне 2-3 депутата.

Това обаче не е всичко. Самият Атанас Мангъров нямал влечение към политиката, но след като видял какво се случва у нас през последната година и какви измами приказва правителството, решил да вземе нещата в свои ръце.

Атанас Мангъров ще спасява България от шайката на Бойко

Атанас Мангъров ще спасява България от шайката на БойкоИнфекционистът бил ядосан от всичките лъжи, които се говорят за Ковид-19. Ето защо той искал да влезе в парламента и от трибуната на НС да разтръби истината. По този начин смятал, че от Европа най-после ще го чуят и ще осъзнаят и те, че коронавирусът не може да е причина за затваряне на държавите.

„Имам чувството, че никой от хората на висок пост не ме чува. Занимавам се с инфекциозни болести и вируси от 40 години, но не желаят да ме чуят.“ – отсича Атанас Мангъров.

Той се зарича да разпространява тезата за опасностите при ваксинациите с „Пфайзер“, „Бионтех“ и „Модерна“. С това ще стане неудобен не само за българската мафия, но и за чуждата.

Управляващите многократно се опитаха да купят доц. Мангъров. Премиерът Бойко Борисов от месеци му звъни и се опитва по всякакъв начин да го накара да млъкне. Дори го направиха ръководител на Ковид-отделението в Инфекциозна болница, само и само да му затворят устата, но това не се случи.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.