Home » Горещо » Слави Трифонов остава без заместник в ефира на Би Ти Ви
Слави Трифонов остава без заместник

Слави Трифонов остава без заместник в ефира на Би Ти Ви

Слави Трифонов остава без заместник в ефира на Би Ти Ви до пролетта, научи 365novini. 

Телевизията вече има договор с Магърдич Халваджиян за ново вечерно шоу, но се оказало невъзможно да го подготвят до септември. Затова дали отсрочка от няколко месеца, така че предаването ще тръгне през пролетния сезон. Дотогава дупката ще пълнят Любо Нейков и „Комиците”.

По първоначален план новото вечерно шоу на Би Ти Ви трябваше да стартира на 16 септември, когато в ефир се завръщат всички предавания, излезли във ваканция за лятото. Екипът бил събран още преди месец, но от темповете му на работа станало ясно, че няма как да е готов в срок с декорите, скечове и пълните сценарии за първите издания, които са най-важни. Особено проблемно било оформлението на студиото. Продуцентът Маги Халваджиян, както и ръководството на Би Ти Ви, държали изключително много на външния вид на студиото, но тъй като предаването щяло да е авторско, нямало как да се използват готови идеи, а щяло да се залага на съвсем нови декори, които тепърва ще се измислят.

Изискването било да нямат нищо общо със студиото на „Шоуто на Слави”, нито с някое от предаванията, които Маги Халваджиян вече е правил. След като концепцията бъде изяснена, пък трябвало време и за изработването на декорите, а до септември остава по-малко от месец. „Времето няма да стигне!”, отсякъл Халваджиян, който залагал изключително много на новото шоу и категорично отказал да го претупва. От Би Ти Ви първоначално се опитали да спорят с него, но после преценили, че е по-добре да отложат старта, отколкото да се издънят. Именно затова в крайна сметка се съгласила да дадат отсрочка до пролетния тв сезон – края на февруари или началото на март.

Това, което от сега се знае със сигурност за новото предаване, е че няма да го води Димитър Рачков. Както „Уикенд” писа, от Би Ти Ви не искат да залагат на толкова обвързано с конкурентите от Нова тв лице. Като най-подходящ за позицията поне засега се спряга Ненчо Балабанов. Младият актьор вече заяви пред „Уикенд”, че не би отказал предложение да води предаване на мястото Слави Трифонов. Дали обаче новото шоу ще бъде „Шоуто на Ненчо”, все още не е напълно сигурно. За мястото се пробват и други кандидати и едва преди старта ще бъде ясно точно кой ще го заеме.

На фона на тази трескава подготовка над телевизията е надвиснал и въпросът какво ще излъчва от 22,30 до 23,30 часа, докато новото предаване бъде напълно подготвено. Спасителният пояс, както обикновено, се оказал все още наличният коз на Би Ти Ви Любо Нейков. От есента неговото предаване „Комиците” ще върви всеки делничен ден от 22,30, твърдят отлично запознати източници на „Уикенд”. Тъй като обаче шоуто е само половин час, а поради огромната заетост на актьорите извън телевизията няма как да стане двойно по-дълго и на всичкото отгоре – ежедневно, останалото време щяло да се запълва от комедиен сериал. Когато новото вечерно шоу стартира, „Комиците” ще минат към старата си схема на излъчване – в сряда, четвъртък и петък от 22 часа.

Хотарена

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.