Home » Горещо » Слави Трифонов окраде Сашка Васева: Поп фолк изпълнителката дори не подозирала
Слави Трифонов окраде Сашка Васева

Слави Трифонов окраде Сашка Васева: Поп фолк изпълнителката дори не подозирала

Слави Трифонов помага на Сашка Васева в труден момент, научи 365novini.

Слави Трифонов окрал Сашка Васева. Случката станала преди много години, а поп фолк изпълнителката дори не подозирала. „Ку-ку бенд“ направили песен, композирана от Сашка, но Трифонов я взел за себе си. Това призна самият телевизионен водещ по време на разговор с близкия си приятел Георги Милчев – Годжи.

Преди близо 20 години „Ку-ку бенд“ има задачата да напише песен за Сашка. Сценаристът Ивайло Вълчев написва текста на „Ад и рай“, а музикантите създават запомняща се мелодия, която се слуша и до днес. Песента така и не стига до Васева, пише „България днес“. Когато Слави чува музиката, решава, че няма да я даде, а ще я запази за себе си.

„Годжи ми носи мелодията. И аз викам: “ Тази песен е за Сашка Васева, ама някой друг път“. И направих цап-царап. Откраднах си я! После с „Ку-ку бенд“ направихме аранжимент и беше готова“, споделя Дългия. Бъзикна се с Георги, че трябвало да й откраднат и „Може ли да се забрави Георги“.

„Честно казано, не знаех, че така са се случили нещата – разбрах от шоуто. По онова време – преди 20 години, работех към музикалната компания на Слави – БМК, и той ме продуцираше. Реално е можел да прави каквото си поиска. Той е цар – щом решава, взема. Не случайно преди време го нарекох „падишах“ – има властта да взема такива такива решения“, коментира Васева пред „България днес“.

Сашка е изключително благодарна на тв водещия, че й е помогнал в един от трудните моменти в живота й. За известно време тя имаше рубрика в „Шоуто на Слави“ – „Часът на бясната“. „При Слави ми беше като сбъдната мечта и колкото и малко да беше, му благодаря! Той показа на хората неподозирана и от мен самата страна от творческата ми характеристика – да бъда актриса и да правя забавления с думи, а не само с песни“, заявява Сашка. „Благодарение на Слави имах много участия“, допълва певицата.

razkritia.com

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.