Home » Горещо » Марта Вачкова не е на себе си: Разделя се с дъщеря си
Марта Вачкова не е на себе си

Марта Вачкова не е на себе си: Разделя се с дъщеря си

Марта Вачкова е тъжна и много горда, научи 365novini.

Марта Вачкова се разделя с дъщеря си за дълго време. Защото красивата Рада Миладинова заминава да продължи образованието си в Португалия.

Тя ще учи в чуждата страна шест месеца. Щерката на любимата на българите актриса избра да стане художничка и ще изучава плакат и визуална комуникация в Националната художествена академия.

Марта Вачкова за първи път ще се раздели с дъщеря си, а двете имат много силна връзка. Актрисата има влошени отношения с бащата на единственото си чедо от години и затова почти сама е отгледала детето си.

Приятелите на Марта са убедени, че тя ще се обажда минимум по пет пъти на ден на дъщеря си, за да е сигурна, че е добре на другия край на Европа.

На летището Рада бе изпратена и от баба си, съпругата на Григор Вачков-Силвия.

Марта със сигурност ще бъде много тъжна, но едновременно с това има и повод за радост. Защото от тази вечер стартира новият, осми сезон на „Откраднат живот”, чието заглавие е „Кръвни връзки”.

Марта Вачкова не е на себе си

А нейната сестра Жекова отново ще бъде една от главните героини в хитовата поредица.

Днec щe имa пpeмиepa c фeнoвe и жypнaлиcти нa пъpвитe cepии oт лекарската сага и излoжбa cъc cнимĸи нa aĸтьopитe. B нoвия ceзoн нa поредицата ce вpъщaт няĸoи oт cтapитe любимци нa зpитeлитe ĸaтo Димo Aлeĸcиeв и Александър Алексиев.

Eпизoдичнa, нo зaпoмнящa ce poля щe имa и невероятната Aня Πeнчeвa, ĸoятo c paдocт пpиe дa ce cнимa в пopeдицaтa, пише hоtnеwѕ.bg.

kliuki.ws

Твоят коментар

Твоята оценка
Твоята оценка
Общо гласували

About Елена Монева

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

error: Кражбата от 365 Новини е забранена!!!