Home » Горещо » Марта Вачкова не е на себе си: Разделя се с дъщеря си
Марта Вачкова не е на себе си

Марта Вачкова не е на себе си: Разделя се с дъщеря си

Марта Вачкова е тъжна и много горда, научи 365novini.

Марта Вачкова се разделя с дъщеря си за дълго време. Защото красивата Рада Миладинова заминава да продължи образованието си в Португалия.

Тя ще учи в чуждата страна шест месеца. Щерката на любимата на българите актриса избра да стане художничка и ще изучава плакат и визуална комуникация в Националната художествена академия.

Марта Вачкова за първи път ще се раздели с дъщеря си, а двете имат много силна връзка. Актрисата има влошени отношения с бащата на единственото си чедо от години и затова почти сама е отгледала детето си.

Приятелите на Марта са убедени, че тя ще се обажда минимум по пет пъти на ден на дъщеря си, за да е сигурна, че е добре на другия край на Европа.

На летището Рада бе изпратена и от баба си, съпругата на Григор Вачков-Силвия.

Марта със сигурност ще бъде много тъжна, но едновременно с това има и повод за радост. Защото от тази вечер стартира новият, осми сезон на „Откраднат живот”, чието заглавие е „Кръвни връзки”.

Марта Вачкова не е на себе си

А нейната сестра Жекова отново ще бъде една от главните героини в хитовата поредица.

Днec щe имa пpeмиepa c фeнoвe и жypнaлиcти нa пъpвитe cepии oт лекарската сага и излoжбa cъc cнимĸи нa aĸтьopитe. B нoвия ceзoн нa поредицата ce вpъщaт няĸoи oт cтapитe любимци нa зpитeлитe ĸaтo Димo Aлeĸcиeв и Александър Алексиев.

Eпизoдичнa, нo зaпoмнящa ce poля щe имa и невероятната Aня Πeнчeвa, ĸoятo c paдocт пpиe дa ce cнимa в пopeдицaтa, пише hоtnеwѕ.bg.

kliuki.ws

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.