Home » Топ новини » Слави Ангелов разказа за зверския побой, на нападателите им е поръчано да му счупят крака
Слави Ангелов разказа за зверския побой

Слави Ангелов разказа за зверския побой, на нападателите им е поръчано да му счупят крака

Казано им е да ми го счупят и затова са ме удряли с метални прътове, каза пребитият журналист, научи 365novini.  

Нападението срещу мен е поръчка. Вече съм у дома. Възстановявам се. Това каза в интервю за Нова телевизия разследващият журналисти Слави Ангелов.

Той сподели пред водещия на „Здравей, България“ Виктор Николаев, че по време на зверския побой е изпаднал в безсъзнание.

Откъс от интервюто, което е дадено по телефона, бе излъчен в предаването тази сутрин.

„Мой познат вървеше три крачки пред мен. Видях на около 15 метра единият от нападателите. Няколко секунди, след като моят съсед зави към своя вход, този човек много рязко зави към мен, тичаше. Последва удар“, разказва Слави Ангелов.

Нападателят имал маска с изрисувани черепчета на нея.

„В едната ръка носех чантата с лаптопа и други неща, а в другата – някакви покупки. Паднах на земята. Ударил съм си главата и съм загубил съзнание“, добавя той.

„Първото нещо, което си спомням след това, е когато тези хора се оттеглят. Спомням си, че единият ме снимаше с телефон“, споделя пребитият журналист.

Този, който ме удари първи, ме е блъскал по лицето през цялото време, добавя той.

„Това е поръчка. Казано им е, че трябва да ми счупят определен орган. Другите двама са ме удряли с метални пръти по краката“, сподели Ангелов.

„Единият ми крак е счупен, а другият е на ръба. Спасило ме е това, че моят съсед, който е доста едър, е излъл навън. В същото време спира и кола и едно смело семейство се намесили. Тогава биячите бягат. Задушавах се, защото много кръв е текла от главата ми. Можех да се задуша, но една жена, ми е взела главата ми в ръце, надигнала я е… Това са моите ангели“, добавя той.

„Много години съм бил криминален репортер и съм правил рискови неща, защото съм искал да разкажа повече неща на моите читатели. Срещал съм се с убийци“, разказва разследващият журналист.

„Това е моята професия. Винаги съм знаел, че може да ми се случи такава беда“, добавя той.

„Тези биячи не са толкова големи гадове, колкото мои колеги. Сайтове за фалшиви новини, спонсорирани от чужбина, са написали, че трябвало да бъда убит. Това няма да им го простя, защото притесниха близките ми“, споделя Ангелов.

„Има много такива неразкрити случаи. Тези групи могат да организират убийство“, добавя той.

„Все още нямам отговор на въпроса кой поръча това. Знам, че един ден ще ми е ясно кои са извършителите, независимо дали от МВР ще си свършат работата“, каза пребитият журналист.

„Това се случва по време на извънредно положение, когато много престъпници се надяват вниманието да бъде отместено. Аз смятам, че няма да стане така“, коментира водещата Аделина Радева.

Филмът на Слави Ангелов „Защитен свидетел“ ще бъде излъчен в събота по Нова телевизия.

flagman

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.