Водещите новини
Home » Живот » Бареков за биячите на Слави Ангелов: Такива ги сгъвам като салфетка
Бареков за биячите на Слави Ангелов

Бареков за биячите на Слави Ангелов: Такива ги сгъвам като салфетка

Николай Бареков не пропусна да се изкаже и по темата с арестуваните биячи на журналиста Слави Ангелов, научи 365novini.

Вчера част от тях – членове на групировката на Левски „София-Запад“, бяха задържани. Става въпрос за ММА бойците Павел Георгиев и Любомир Делев, както и за боксьора Бисер Митрев.

„Ето това са шимпанзетата набили Слави Ангелов. Понякога в залите, където тренирам, и такива влизат. Мъже като борове по 1,50 м. Като ме видят под лежанката със 140-150 кила, дойдат да се подмазват и да пипат мускулите ми.

После се изправя и те гледат отдолу. Викам, момчета, вместо автографи елате да се снимаме на огледалото. Наредят се двама – трима и аз мина отпред за селфи… После гледам, тях ги няма, не се хванали на фотото. Такива ми ти работи с нашите мутри и ”ултраси”.

Още от спортното много ги тормозих аз с тупаници. Двамата Опашати от снимката ще ги сгъна на салфетка за 30 секунди и лоста отзадЕ ще даде фира, ако даде Гешев“, написа Николай Бареков в профила си във фейсбук.

Поръчали боя над Слави Ангелов от чужбина

Трима души ще бъдат обвинени за побоя над Слави Ангелов, стана ясно от брифинг на прокуратурата.

На тях са повдигнати обвинения и за притежание на наркотици. Част от задържаните са освободени. Разследващите са категорични, че именно тримата обвинени са извършителите. Тримата са криминално проявени, но не са осъждани до този момент. Изготвени са ДНК експертизи, които ще са доказателства срещу задържаните.

В един от задържаните е намерена книгата „Моята борба“ на Хитлер, каза Иван Гешев.

Главният обвинител заяви, че има достатъчно събрани доказателства, а случаят е бил приоритет за разследващите.

Основната версия е, че побоят е свързан с работата на журналиста и поръчката идва от хора, които в момента са извън България и се крият от закона. Прави се всичко възможно да се достигне и до поръчителите на зверския акт.

Криминалистите казаха още, че с този инцидент петното не трябва да се хвърля изцяло върху футболните агитки, защото навсякъде в обществото има „черни овце“.

Според Иван Гешев подобен вид престъпления се доказват много трудно за това кой е поръчителя им. Проверяват се и няколко случая на предходни престъпления, които имат сходен почерк на извършителите.

лупа

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.