Home » България » Шокиращи разкрития за Анна, която остави бебето си! Родила го в банята, а гаджето й е с няколко криминални регистрации
Анна която остави бебето си

Шокиращи разкрития за Анна, която остави бебето си! Родила го в банята, а гаджето й е с няколко криминални регистрации

Изоставеното в Петрич преди дни бебе за пръв път е било видяно от 14-годишния син на майката, който дори не подозирал, че е била бременна, научи 365novini

Това са установили от социалната служба в Сандански, след като 38-годишната Анна Азова от село Старчево бе задържана след няколкодневно издирване заради това, че на 19 октомври изостави бебето си пред лекарски кабинет в Петрич, съобщава „Телеграф”.

Азова живее с родителите си и 14-годишния си син. Именно момчето е единственият човек, който е видял първи бебето, след като майка му го родила в банята на апартамент в Петрич.

Анна обяснила на сина си, че бебето е на нейна приятелка, която има проблеми с мъжа си и затова трябва да го заведе при социалните.

Майката на 38-годишната жена пък отрича да е знаела, че дъщеря ѝ е била бременна: „Тя винаги си е била дебеличка”. Същото казват и съседите.

Записите от две камери в поликлиниката обаче довели криминалистите до Анна Азова. На тях се вижда как тя лично е оставила бебето, завито в одеало.

След ареста Анна започнала да шикалкави, но накрая си признала, че е родила в банята, а изоставила детето си не от безпаричие, а от срам.

Казала им, че е разведена отдавна и има приятел от Пловдив, но тепърва ще се изяснява дали той е баща на новороденото момиченце.

Предполагаемият приятел на Азова е с няколко криминални регистрации и още не е установено неговото пребиваване.

Детето е в добро здравословно състояние.

Според разследващите, Анна е родила в апартамент в Петрич, който бил нает от нейния приятел от Пловдив. Там родилката няколко дни е отглеждала бебето преди да вземе тежкото решение да го изостави.

Блиц

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.