Home » Горещо » “Шиб*няк” не било към премиера, а към нагъл оператор ВИДЕО
“Шибняк” не било към премиера

“Шиб*няк” не било към премиера, а към нагъл оператор ВИДЕО

Българското национално радио излезе с официална позиция във връзка с конфузната ситуация при посещението на Бойко Борисов на тунела “Железница” вчера, научи 365novini.

Изпусната реплика “шибаняк” от репортерката Елеонора Тахова превъзбуди някои медии и те решиха, че обидната дума е адресирана към премиера.

Оказва се, че репликата е била към нагъл оператор, който побутвал репортерката на националното радио през цялото време на брифинга. При поредното “побутване” за малко не изпуснала телефона си и съвсем спонтанно, изнервена от ситуацията, изрекла тихо думата, която впоследствие цялата държава чу. Оказало се, че операторът не е изключил камерата и е предавал на живо.

“Съжалявам за ситуацията, в която всички помислиха, че тази реплика е отправена към министър-председателя на България, пише в обяснения до ръководството на националната медия дежурният редактор в Радио Благоевград, който е бил репортер на събитието.

“В моменти, когато нашето общество търси в Радиото на Югозапада своя специален остров на достоверна информация, сърцата музика и ползотворен диалог, не можем да извиним подобно поведение, независимо от причината. Колегата ще бъде наказан с предупреждение”, пише в позиция БНР.

Дали не го нахрани репортерката 🤣🤣🤣

Publiée par Bojidar Kolev sur Mercredi 15 avril 2020

лупа

Твоят коментар

About Натали Славова

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

365Novini във Facebook
error: Кражбата от 365 Новини е забранена!!!