Home » Горещо » Изненада в тв ефира: Драго Чая и Нора Шопова водят предаване по БНТ
Драго Чая и Нора Шопова водят предаване по БНТ

Изненада в тв ефира: Драго Чая и Нора Шопова водят предаване по БНТ

На фона на новините за съкращения в телевизиите и за падане от ефир на знакови водещи от БНТ долетя съобщението, че в понеделник, 20 април, на екран тръгва ново предаване. То ще се нарича „Питай БНТ“ и ще върви всеки делничен ден от 19 часа и ще продължава до „По света и у нас“, научи 365novini.

Изненада са и самите водещи – дългогодишният кадър на националната телевизия Драгомир Драганов, популярен като Драго Чая, и доскорошната синоптичка на Нова телевизия Нора Шопова. БНТ описва Драганов като обаятелен и опитен водещ, а Шопова като млада и талантлива.

Новият формат на БНТ е насочен изцяло към зрителите и ще дава отговор и решения на важни за гражданите проблеми. Идеята на екипа е чрез експертите в студиото българските зрители да получат полезна информация и отговори на своите въпроси, казват от „Сан Стефано“ 29.

„Питай БНТ“ ще бъде предаването на хората, които искат да зададат своите въпроси и не знаят към кого да се обърнат, на тези, които имат теми да споделят и на хората, които не спират да търсят отговори“, казва Нора Шопова, която се раздели с Нова телевизия в края на 2019-та. „Питай БНТ“ ще бъде мястото на обикновения човек, а ние ще бъдем гласът му и ще задаваме въпросите на всеки, които иска да попита и да бъде чут. Ние сме тук, за да помогнем на всички“, допълва Шопова.

Във всяко от предаванията на Питай БНТ ще се дава думата на различни експерти, медиатори и анализатори, които да предават информация на зрителите, по конкретно касаещи ги въпроси и теми, а въпросите ще могат да бъдат зададени на официалната Facebook страница на предаването – fb.me/pitaiBNT, в сайта на БНТ, на електронната поща на предаването – pitai@bnt.bg.

От „Сан Стефано“ 29 рекламират новата си водеща Нора Шопова като едно от най-успешните български лица пред обективите. Първата българка появила се два пъти на корицата на модната библия “Vogue”. Изгрява в телевизионния ефир като водеща на прогнозата за времето, но юридическото ѝ образование и постоянната жажда да се развива я водят към търсенето на нови формати. От началото на април е част от екипа на БНТ и е сред авторите на идеята за предаване, обърнато към ежедневието на хората, казват от националната телевизия.

Нора е завършила “Право” в УНСС, на 27 години. В успешната си кариера на модел снима фотосесии за едни от най-големите модни списания – GRAZIA, Harper’s Bazaar, Ellе и др. Последните 8 години ангажиментите ѝ са предимно в САЩ, Западна Европа, Близкия Изток и Източна Азия и работи в най-големите модни столици – Ню Йорк, Париж, Лондон, Токио. Участвала е в кампании за редица големи брандове в целия свят, включително Германия, Мексико, САЩ и Дания.

Носител е на наградата “Жена на годината“ на списание „GRAZIA“ в категория „Мода“ през 2014 г., а списание „Forbes“ я включва в класацията „Топ 70 на българските знаменитости“ за 2015 и 2016 г.

Драгомир Драганов e един от най-обичаните и популярни телевизионни журналист в Българска национална телевизия. Той е с богата телевизионна биография като водещ, шоумен и певец. Роден в София през 1971 г., завършва „Предучилищна педагогика“ в Софийския университет „Свети Климент Охридски“. А от 1992 година работи в Българската национална телевизия.

От 2000 г. е водещ на предаването „Чай“. По-късно Драганов е ангажиран и в проектите за българската Евровизия. Драгомир Драганов е едно от лицата на емблематичното ТВ и радио предаване „Полет над нощта“, където води заедно с Лара Златарева. Предаването обединяваше аудитория от зрители от различни страни по света. Специално за българите в чужбина и често по тяхно желание екипът организираше разговори в студиото с интересни личности от различни сфери на изява.

По време на предаването екипът поддържаше постоянна интерактивна връзка с аудиторията. Зрители и слушатели от различни държави изпращаха поздравления, мнения и препоръки. Сега отново му предстои да бъде модератор на кампания, в която ще бъде в постоянна връзка със зрителите.

лупа

Твоят коментар

About Натали Славова

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

365Novini във Facebook
error: Кражбата от 365 Новини е забранена!!!