Home » Горещо » Роксана с разтърсващо признание: Щях да загубя втория си син
Роксана с разтърсващо признание

Роксана с разтърсващо признание: Щях да загубя втория си син

Фолк певицата Роксана проговори за първи път за най-тежките моменти в живота си, разбра 365novini.

Става въпрос за втората й бременност, която беше преди повече от две години. Когато била на прегледи в началото на бременността, лекарите категорично й забранили да пее.

Гинеколожката й обяснила, че се намира в рискова възраст над 35 години и ако продължава да обикаля кръчмите, има много голям шанс да загуби бебето. Певицата послушала докторката, но стоенето вкъщи се отразило изключително зле на психиката й.

„Откъснах се от средата си, спрях да пея. Чувствах се много зле, безкрайно самотна“, разказва Роксана. През всички 9 месеца тя не успяла да изпита щастието от трепетното очакване, а била непрекъснато нервна и се разстройвала от всичко. Допълнително я натоварвал фактът, че за целия период не успяла да изкара никакви пари.

Категоричната забрана да се явява по сватби и кръщенета сериозно секнала финансовите постъпления в семейството, В този момент и куп от уж добрите й приятели се отдръпнали.

„На много хора съм помагала с пари. Винаги съм била щедра. Когато обаче спрях да пея, вече нямаше как да раздавам. И много хора се отдръпнаха“, оплака се певицата, пише Галерия.

След появата на малкия Александър на 1 август 2017 година певицата за кратко успяла да се стабилизира психически и емоционално. Щом прегърнала бебето, забравила за всички неволи, докато не я обхванала следродилна депресия. Ромската звезда се чувствала дебела и грозна, обвинявала мъжа си, че не я обича и глези достатъчно, втълпявала си, че не може да пее и плачела от най-малкото нещо.

За да излезе от кризата, Роксана взела радикално решение да се върне на работа. И още на деветия ден след раждането хванала микрофона.

Хотарена

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.