Home » Живот » Емануела: Любовта е гадна, отмъстителна и долна
Емануела-Любовта е гадна

Емануела: Любовта е гадна, отмъстителна и долна

Емануела не вярва в любовта, научи 365novini.

Емануела не вярва в любовта, защото след нея следва „приземяване“. Само преди няколко седмици поп фолк изпълнителката отпразнува своя 38-ми рожден ден. Тя признава, че вече няколко години на този ден си пожелава едно и също нещо, но то досега не се е сбъднало.

„Вече няколко години си пожелавам все едно и също нещо, което не се сбъдва обаче. Дори си мисля, че ще спра да си пожелавам разни неща, а ще чакам да видя какво ще дойде. Дори душата ми да иска нещо, ще мълча, ще го пазя в тайна за себе си, та белким се сбъдне“, споделя Емануела, пише „Уикенд“.

Поп фолк изпълнителката е категорична, че никога не прави равносметка на изминалата година от живота си.

„Аз съм от хората, които не си правят равносметка какво е станало и какво не е. Каквото и да се е случило, продължавам да гледам напред и да не въртя глава назад, за да не се спъна в спомен“, казва Емануела. Тя признава още, че не обича да празнува рождения си ден. А през последните години обикновено го посреща с нощните клубове, в които има участие.

Емануела разкрива, че харесва изненадите. „Харесвам изненадите. Приятелят ми Мартин ме изненада с изключително красив букет от рози от формата на сърце“, споделя поп фолк изпълнителката жеста на своя любим за рождения й ден. Емануела обаче заявява, че една жена не трябва да получава подаръци само на рождения си ден, а всеки ден.

„Това хората, които държат на нея, трябва да го правят всеки ден. Мога и сама да си плащам сметките, както се казва, но все пак обичам да ми подаряват малки и скъпи неща. Така се чувствам жена, така се усещам специална“, признава певицата.

Любов

Тя разкрива още, че доскоро не е вярвала с любовта. „Допреди известно време не вярвах. Но вече съм напът да променя мнението си, макар да зная, че на моменти любовта е болезнена, направо гадна, отмъстителна и долна. Харесвам се, когато съм влюбена, когато обичам. В такива моменти човек лети. Е, после следва приземяване…“, казва Емануела с усмивка на лицето.

Поп фолк изпълнителката споделя също, че не спира да мечтае. „Моите мечти са много скучни. Веднъж приятел сподели следното: „Моите мечти са моите най-големи разочарования“. Е, и при мен, за съжаление, се оказа така!“, казва Емануела.

kliuki.ws

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.