Home » Горещо » Миглена Каканашева-Мегз: Исках да съм съвършена като Андреа
Миглена Каканашева-Мегз

Миглена Каканашева-Мегз: Исках да съм съвършена като Андреа

Мегз призна за филърите в лицето, научи 365novini

Миглена Каканашева-Мегз иска да е „съвършена“ като поп фолк изпълнителката Андреа. Това призна самата тя в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм. „Много здраво в съзнанието ми са се запечатали две случки относно начина, по който изглеждам.

Първата е как съм на 16 – може би – и гледам снимка на Андреа (казвам го с цялото си добро чувство и коментирам периода 2005-2007). На снимката тя се е облегнала на нещо като гримьорна маса и се гледа в огледало. Красива, руса, съвършена. По онова време аз съм 16-годишно девойче от Раковски, което живее на общежитие в Пловдив и приближавам около 20 пъти снимката, чудейки се как е възможно да е толкова идеална.

И защо аз като се снимам, въпреки че съм слабичка и имам уж хубаво тяло, никога просто не ми се получава така.

Бях си спестила за едно дигитално фотоапаратче – тогава това си беше хит – и се опитвах да се снимам сама. 200 пъти позирах в различни стойки и веднъж дори не бях и 1/10 толкова хубава.

Втората – познайте какво беше първото нещо, което направих, като започнах малко да изкарвам пари. Отидох и се наблъсках с филъри в лицето. Спомням си как изкарах снимка на Алена Шинкова (супер популярна руска инстаграмърка) и казах на лекарката: „Моля те, искам да изглеждам, ей така“, пише Мегз в профила си в социалната мрежа Инстаграм.

Сега, след години, Каканашева осъзнава, че не е трябвало да прави това.

„Трябваха ми години, за да се превърна самата аз в една от популярните жени в България, за да осъзная колко глупав е този стремеж към съвършенството.

Трябваше ми много работа върху себеоценката ми, за да повярвам, че мога да бъда и давам пример за нещо повече от фалшиво съвършенство“, пише осъзналата се Мегз.

Разкиртия.ком

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.